Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich rannych ptaszkow ja jak zwykle juz dawno niw spie i jakos sobie poradzilam wejsc na strone bez pomocy mojej Pogódki bo to ona mi powiedziała że moge sie zWAMI dogadać dzisiaj zaraz jak tylkomój *PAN* sie obudzi to bedziemy sie pakowac i jazda samochodem prawie pięcset kilometrów na grób mojej córki bo to jest rocznica jej śmierci jestem tylko ciekawa czy mój *PAN* znowu się naćpa i będę musiała prowadzić sama czasami mam jego dosyć imyślę że kiedyś go uduszę poduszką we śnie i tak bym nie poszła do kryminału bo mam raka i kilka misięcy w psychiatryku a pozatym już mijest wszystko jedno od czterech lat mieszkam w innym mieście i nikogo tu nie mam no przepraszam mam mojego najukochańszego psa *Bolkę* ja z nią rozmawiam ale nawet w Wigilię nic do mnie nie powiedziała ale nic nie szkodzi bo i tak ją bardzo kocham jak ja płacze to ona wskakuje mi na kolana ioblizuje mi łzy chba lubi słone co? jak myślicie?
Czarna ratuj! przejęłam się wczoraj ,że Aga ma marny nastrój,potem usłyszałam kilka niezbyt miłych słów od znajomego...w efekcie zalałam się łzami i pomomo tabletki spałam fatalnie! A tyle się ostatnio uśmiałyśmy...na poprawę humoru i w nagrodę że dalej nie palę poszłam dzis do solarium..po czym przeczytałam co o solarium Loop napisał....Tak,tak kochana..jedzmy w pierniki do indiańskiej wioski,jestem za !!!
Witajcie kochani! Widzę że od rana już sporo się dzieje. DOROTKO mam nadzieje że dojedziesz szczęsliwie i wrócisz tu do nas cala i zdrowa :) Stresowalaś się przed tym wyjazdem ale głowa do góry,poradzisz sobie wspaniale. HIMENKO witaj,miło mi Cię poznać,masz ciężkie życie bardzo Ci współczuje,jesteś dzielna mimo tych tragedii,tak trzymaj i bądz z nami,będzie Ci łatwiej,ściskam Cię mocno,w taki dzień jak dzisiaj nawet nie wiem jak Cie pocieszyć kochana,ale przyjmij odemnie wyrazy współczucia,bo do własnej córki na grób jechać to nie lada wyczyn,a serduszko matki ciepri bardzo.Trzymaj się kochana. CZARNA ty biedulko nie możesz spać od rana na nóżkach,trzymaj się cieplutko i pisz do nas będzie weselej. GOSIULKO70 witaj,gdzie się podziewałaś tak długo,czekalismy na Ciebie. MAŁGOSIU1990 dobrze że się wyspałaś przynajmniej dobrze zaczęłaś dzien,życzę Ci aby reszta dnia upłynęła w dobrym nastroju i samopoczuciu. AGUŚ co tam u Ciebie Ty zawsze martwisz się o wszystkich,teraz ja martwię się o Ciebie,czy wszystko dobrze?Pisz kochana. KRYSIU 3 jeszcze dzisiaj nie pisałaś czekam na Ciebie,jak samopoczucie? POGÓDKO serce Ty moje jak u Ciebie,czekam na wiadomości. Ja dzisiaj na prześwietleniu płuc byłam,zobaczymy jutro co tam wyszło,oby nie jakieś zapalenie płuc,bo moja doktorka coś tam podejrzewa,skoro nie ma poprawy.Ale jakoś tam będzie.Trzymajcie się kochane,mocno Was ściskam. MATTIAGO a co u Ciebie?Czekam aż napiszesz. Wogóle wszyscy jak piszecie to wiadomo żę rodzinka jest w komplecie,o LOOPIE oczywiście też nie zapominam i o IWONCE.CAłuję WAS.
iwonka no coś ty, co to za humory? już szybko uśmiechamy się, wiem, że pogoda do dupy, wiem, że może gorszy masz dziś dzień, ale nie pozowlę ci sie smucić a ten znajomu to kurcze palant jakis czy coś? niech on ci jeszcze jedno złe słowo powie, to czarna tam przyjedzie i naprostuje mu kręgosłup co do wyjazdu do wioski indiańskiej, to loop chyba nas olał, wiec może pojedziemy same gdzieś na koniec świata, czy coś himenka ja ci dam łzy ty cholero, nie ma być żadnych łez , nawet wzruszenia, tylko uśmiechy przyjmuję kochana z ciebie kobita i pamiętaj, ze możesz do mnie i do nas wszystkich pisać kiedy chcesz
Czarna jesteś niezastąpiona:) sprężam się w sobie... Gosiula to Ty też nie palisz ? super:) Sis ,a jak Ty? Małgosiu jakiż cudowny nastrój :) Aguniu musi być w porządku i koniec! himena jak u Ciebie? Krysiu dalej nie palę..łatwo nie jest..ale przed chwilą zrobiłam sobie talerz jedzenia to humor sie poprawia:) Sądząc po postach wieczornych które przeczytałam u Agi nie jest zle! odetchnęłam...
aguniu witaj no tak kiepsko u mnie z tym spaniem, siedze teraz jak pierdoła i spać mi sie chce jak cholera, a tu niestety praca czeka(choć mówią, że praca nie zając nie?) ale kurczaki ja bym miała nie dać rady? no nieeeeeeee, pewnie, że dam himenko wg mnie to ty jesteś fantastyczna, trzymasz sie mimo , ze tak bardzo cie życie doświadczyło małgoś oj jak ci zazdroszczę tego snu, ale dziś ide do lekarza , może coś dostanę, żeby wreszcie zacząć normalnie funkcjonować
Gość Małgosia1990
Iwonko mogę się trochę z tobą podzielić nastrojem:) Trochę źle się czuje chyba jakieś przeziębienie mnie bierze ale co tam.Nie popsuję mi to humoru:) Zaraz wezmę jakąś witaminkę coś na gardło i przejdzie:) Po południu muszę iść załatwić miejsce na 18nastkę zobaczymy czy mi się uda:) Najwyżej będę robić maślane oczka i ślicznie się uśmiechać;)
krysiu jezu co z tobą, dziewczyny czyżby po tych cudownych śmiesznych dniach znowu nadchodzi jakiś depresyjny czas? krysiu życie nie jest do dupy, może czasem, ale da radę wytrzymać, trzymaj sie kochana i pisz jak tylko będziesz miała chęć iwonka nie ma ludzi niezastąpionych (mój szef tak zawsze mówi, a on mundry jak nie wiadomo co) spręzaj sie słonko, a ja jestem cały czas z toba aga wracaj do nas
Krysiu a co to się dzieje??????????? Czarna,spoko nie jest zle...tylko mniej tryskam humorem,ale to przejdzie:) Małgosiu! jasne,że się ślicznie uśmiechaj,zawsze coś taniej załatwisz:)) Nie mam tu nigdzie sklepu zabawkowego...skąd mam wziąć to koło? a poza tym przecież ja nie umiem nim machać....to dylemat...
Witajcie kochani!!!!! No no juz sie troche dzieje.U nie lepiej,nie dalyscie mi sie dlugo smuci,wiec wzielam sie za siebie i juz ok,no bo jak inaczej z Wami:)Wiec juz wpozo hahaha,jestem cala wasza jak zawsze hihihi. Loop- moj Ty szamanie,nie zapominaj o mnie kochany,dolanczam do naloznic juz mi cie szkoda brachu hehehe.Nie zapomnij o tym piorku w tylku,to obawiazek:) Czarna-jak przy Was dlugo sie smucic,musialam szybko sie po zbierac,juz jest dobrze,humor wrocil,co mnie cieszy bo nie lubie byc smutasem Himena-nauczysz sie wchodzic za chwile,szykuj tyleczek bo jak Cie Pogodkaa zlapie yo:)Nie latwy dzien dzis masz kochana,trzymaj sie i jedz po malu,bedziemy z Toba Pogodko-no co z tym kopniakiem dla Himeny,cos przyspalas? Malgosiu-bejer jestes wyspana,wiec humorek tez jest Aguniu-nie martw sie juz sie pozbieralam,a jak TY? Krysiu3-kochanie co sie dzieje,juz sie martwie? Dorotko W-trzymaj sie serce moje,dasz rade,bedzie dobrze,czekam kiedy wrocisz Iwonko-spoko solarium,kolejny dzien bez fajeczki,bardzo dobrze Sis72-a jak Ty dajesz rade? Gosiula70-juz pisala ze wytrzymuje co mnie cieszy? Czrnaska-co z Toba? A co z reszta,jeszcze spi???????????? Pozdrowionka dla Wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny ja pochłaniam wszystko mimo choroby wszyscy sie dziwią ty chora gorączka a co chwile do lodówki ale wiecie co troszkę sie przestraszyłam wczoraj rozmawiałam z kolega męża i opowiadał mi jak on zucil palenie ze po miesiącu rzucenia wywieźli go do szpitala ze wstrząsem brak nikotyny czyli mówiąc potasu rozmawiałam z lekarka na ten temat i potwierdziła ze są takie skutki