Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogłam wcześniej tu wpaść, bo jak tylko wóciłam od taty to nagle nie wiem skąd pojawiła się u mnie teściowa. I tak siedziała, i siedziała. i dopiero sobie poszła, tzn mój mąż ją odwiózł (jeszcze by się zgubiła w tych ciemnościach albo by ją ktos porwał:). Jestem taka zmęczona, że chyba zaraz padnę. Mój syn od godziny 16 gada i gada i jakos nie ma zamiaru przestać. Czy to taki wiek? Głowa mi pęka. Iza - no to gratuluje. Wiem jak to ciężko z ciążą przy naszej chorobie. Ale dasz rade. Ja jakos trwam. Jeszcze tylko 7 tygodni:) Tylko z tym relanium to się tak nie nastawiaj. Ja biorę tylko homeopatie i zioła. Nic więcej. Dziewczyny - ale macie dobre humorki. Krysiu - podziwiam Cię, ja chyba jak bym tak padła to ze złości wypaliłabym całą paczkę:) Iwonka - gratulacje za silna wole. Ja dzisiaj znowu przegrałam ze sobą. Ale trochę mniej wypaliłam. Aga - Twoje wsparcie i podtrzymywanie innych jest nieocenione. Doroto - fajną masz rozrywkę z maluchem. I on ma fajnie, że taka ciocia mu się trafiła:) Czarna - głupio mi że tez tak ojedzonku gadałam, ale widzę że juz pełna jesteś:) Jutro do pracy większy zapas jedzonka:) Loop - idź do dermatologa bo się chłopie zrujnujesz i nawet twoja kobieta nie będzie miała pożytku z Ciebie jak tak tylko będziesz myślał o tych swoich kropkach:) I usmiech proszę:) Ola - co jest? jakoś cicho siedzisz. Pozdrawiam wszystkich czuwających i śpiących.
matiiaga nie wiem ile twoje dzieciatko ma lat, ale mój kiedys bardzo długo nic nie mówił i modlilismy się, zeby zaczął, teraz modlimy sie żeby przestał, łojezuuuuu od rana jak sie obudzi do ciemnej nocy(czasem tez przez sen), ale teraz wyjechał na ferie i juz po chwili mo go brakowało aga po prostu cie podziwiam, ale zdaje sobie sprawę, że nie jest ci lekko ola żyjesz? co jest z zuzią, jaki wynik?, nie jestem w temacie
Matiiaga! zajrzałam na forum i choc nie wiem czy taki miałaś zamiar,ale tak jakoś wyszło ,że mnie rozbawiłaś :)Szczególnie tym wiekiem i oczyma duszy widzę jak porywają Twoją teściową :)) Aga słonko chyba lepiej,Czarna tez tak myślę..nie jest zle,ale co z resztą ??? Pogódko jak Ty się czujesz? Dorotka chyba pływa w wannie razem z małym :)
iwonka ty masz chyba tak bujna wyobraźnie jak ja, ja zawsze sobie wszystko wyobrażam, a jesli jest to jeszcze cos śmiesznego, to o boziuniu(jak mówi siostra basen) jejku jak dobrze, ze do was wrósiłam, wreszcie zaczynam przypominac normalna kobietę , a nie flak aga dobranoc kochana, przetrwasz jak zawsze, juz tyle przetrwałaś
DZIEWCZYNY NARESZCIE CHWILA SPOKOJU !!!! Musiałam doprowadzić łazienkę do stanu używalności i położyć małego do łóżeczka.Od lata ma u mnie swój pokój ale nie za bardzo ma ochotę w nim przebywać sam więć teraz mój synalek czyta mu bjkę na dobranoc. MATIIAGO -obawiam się ,że mały nie ma wyboru bo ma tylko jedną ciotkę i dziadków czyli moich rodzców i to cała jego rodzina. Kilka miesięcy temu poraz pierwsz zapytał dlaczgo niema mamy i taty,rozmawiamy z nim o tym często i chyba już się przyzwyczaił bo przestał pytać.
czarna - ja sie z wami zgadzam ze wszystkim...nawet z tym z jestem panikarzemi z tym ze tradzik rozowaty sobie ubzdurelem ( oby,oby ) a objawy ktore mam sa efektem tego, ze nabawilem sie nerwicy id czytania na forum o nim ;) zaczynam to skladac do kupy i moze tak byc, bo : dopoki nie wiedzialem co to jest to poliki mnie nie piekly, absolutnie nie mialem typowych objawów, i nie mam tych popękanych naczynek - pajączków czy jakos tak....a wicie jaka ta moja kobita kochana - powiedziala ze i tak ze mna bedzie chocby nie wiem co - jej wystarczy ze mam oczy na twarzy ;)
Słuchajcie co Wy mnie tak rozbawiacie przed nocą? Czarna! wyobraznia pracuje u mnie pełną parą i hmmm Loop ..dobrze że do dałeś ...na twarzy...bo same oczy to by mi nie wystarczyły:)) Czarna co on tu opowiada..jakie nimfomanki...seks kilka razy dziennie to przeciez naturalne czyż nie? :)))))) dalej nie palę...dalej głodna...dalej mnie roznosi....
jaq jakoś leci, siedzę u koleżanki, baby silnej,,no jak ja,,i mówię , żeby odezwała się do was ma raka i ona się boi, tzn.wstydzi, bo to silna babab i jeszcze was nie zna i mówi, że to nie o tym na forum ale proszę tu do niej pisac, Małgosia się nazywa, ma męża narkomana i jest chora na raka odzew, bo nie uwierzy, że tutaj tak jest.pozdrowienia
Witaj Małgosiu , koleżanko Pogódki:) Jasne ,że mozesz pisać na tym forum my tu chętnie każdego wysłuchamy i jesli możemy to doradzimy...nie zrażaj się moimi ostatnimi postami,nie zawsze jestem taka rozbawiona.Chociaż wiesz...jak ma się nawet wielkie problemy dobrze jest nie tylko się wygadać,ale też niekiedy pośmiać,chocby po to żeby zapomnieć...Pogódko! na Ciebie też czekamy:) Co prawda ja dziś już wkrótce będę znikać,ale jutro oczywiście się zjawię.
małgosia (koleżanko pogódki), co znaczy nie o tym na forum, dawaj tu zaraz i mów co ci lezy na watrobie kochana, pomożemy iwonka wiesz, że ze smiechu czkawki dostaniesz kochana*? ciesze się, że rozbawiam was czasem, choc nie zawsxze, bo niekiedy marudzę jak stara mocherówa ale postaram sie, zeby cześciej było tak jak dzis loop gdzie uciekłes?kobieta przytuliła i juz forum nieważne co?