Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Ale trzeba mieć pecha wyszłam na chwilę do sklepu po tą truciznę tytoniową i jak wracałam walnełam jak dłoga cała pupa mnie boli ale z wściekłości potargałam tą truciznę i mam gdzieś widać nie wskazane mi palenie nie pudę już napewno. IWONKO gdzie sie podziewasz CZARNA a ty skarbie gdzie
Cześć dziewczyny!! Chciałbym sie wtracić na chwile bo mam pytanko czy jest to normalne przy nerwicy ze kiedy wstaje z dłuższego siedzenia lub po spaniu ( nie zawsze ale czasem tak jest) czuje jak zaczyna mi serce zwalniac i tak mocno uderza ale wolno jak by mu si enie chciało i wtedy mam wrazenie ze zaraz mi stanie a potem jak przejde pare kroków znów zaczyna bić zazwyczaj szybko i sie uspokaja?? zanzacze ze mam manie na pukcie serca i co chwila mierze tetno na szyji z obawa czy wszystko jest ok, czasami mam jakieś dziwne schizy z oddychaniem mam wrazenie wtedy ze nie umiem nabrać pwoietrza do końca i biore takie głębokie oddechy nie wiem co o tym myśleć??? ide spać to mysle o sercu i tak na okrętke?? czy to jest normalne te wolne uderzenia czy nie bo mam juz serdecznie dosyć!!
loop pewnie za mało seksu, wiec pamietaj, że *na ból zeba i ból głowy(jak równiez pewnie tradzik rózowaty)najlepszy stosunek płciowy*, dorotka ma racje, wie co pisze, w koncu doswiadczona z niej kobita a tak na powaznie, stary luz , są leki na tradzik, idx do dobrego dermatologa aga zjedzone, zjedzone, za duzo zjedzone, ale kobiece kształty nie sa złe, więc nie rozpaczam krysiu ty to miód dziewucha jesteś
Witajcie kochani! Przepraszam że ostatnio zaniedbuję forum,ale to wszystko przez to moje choróbsko.Nadal kiepsko się czuję,zastrzyki się kończą a ze mna dalej nie dobrze.Jutro mam kontrolę u rodzinnej i ma powiedziec co dalej robić,zmieni mi antybiotyk na inny,pewnie znowu zastrzyki.Nie mam już sił i jestem osłabiona,znowu dzisiaj gorączka 37,8.Nie mogę się wyleczyc,jeszcze głowa boli tsk jakby na zatoki,coś okropnego.Przepraszam ale więcej nie dam rady napisać,jestem bez sił.POzdrawiam Was wszystkich,wybaczcie mi moją niedyspozycję.
No coś takiego,ile osób chce mi doradzić w rzuceniu palenia:)Dorotko,Catullus,zgadzam się z wami,nie chce zastępować papierosów czymś innym co dla mnie byłoby zupełnie bez sensu bo chcę przestać palić nie dlatego ,że tak zmądrzałam tylko ze względów finansowych:) Krysiu! jak dobrze ,że Ci się nic nie stało!!! jakis znak co do tego palenia czy jak ? :)))) Czarna jak u Ciebie? chyba troszkę lepiej? Do licha Czarnaska miała do nas wrócić.... i nic... Loop! tylko tyle,że zgadzam się całkowicie z dziewczynami...Twojej kobietce powinien się spodobać ten sposób:)) Ciekawe jak długo ja będę szczupła....teraz zjadłam 5 kromek i dalej mi czegoś brakuje...:)
Aniu- serducho roznie bije,raz wariuje,raz wolno peawie nie wyczowalnie tez to mam ale nie panikuje bo za chwile juz jest dobrze. Loop- sex pomaga na wszystko,no prawie,wiec sie sluchaj:) Czarna-ja juz po kolacyjce,a TY? Krysiu3- tyleczek boli,ale przestanie,cale szczescie ze czegos gorszego sobie nie zrobilas. Izo- rzeczywiscie skomplikowalo Ci sie troszke,ale fajnie miec dzieciaczka,nic tylko sie cieszyc.Zobaczysz po mallu sie ulozy. Dorotko-co tam? Iwona- jak juz wymyslamy sposoby na nie polenie,to kup sobie slonecznik nie bedzie Ci sie nudzic:)Nie ale tak na serio wieze ze dasz rade. Sis72- a jak Ty dajesz rade?
Gość krystyna 3
Aguniu ty to sobie termoforek z ciepłą wodą na pupcie nakładai słoneczko żeby te zastrzyki rozgrzewać strasznie mi cię szkoda ale to już dość długo cię to trzyma zdrowiej skarbie. CZARNA dzięki słonko za komplement i nawzajem fajnie że się najadłaś bo aż mi cię było szkoda a my o tych obiadkach nawijały aż mi głupio a ty kurde pracowałaś na chlebek sory słoneczko.POZDRAWIAM IWONKO co z tobą DOROTKO i dzięki bogu to bym se kurde narobiła. ja jeszcze posiedze na kompie chwile wróci zaraz ewcia z pracy i spadam dziewczynki .
Jestem kochane tylko mąż coś załatwia przez net więc co chwilę znikam..pojawił się w nieodpowiednim momencie...to znaczy mówię o waszych radach na nie palenie,a on....hmmm czemu mnie nie dziwi...oczywiście proponuje seks na okrągło to nie będę myślała o papierosach...To byłoby ciekawe...biorąc pod uwagę ,że chce mi się palić średnio co 30 min,tak pewnie przez wiele dni...Dorotko! w takim razie z pewnością nie przytyję :)) teraz znikam ale jeszcze się odezwę :)
Gość krystyna 3
No jesteś IWONKO bo już się martwiłam AGUŚ nich se boli jakbym szła po chleb to napewno bym nie fikła a jak szłam po to co nie powinnam to mam za swoje DOROTKO to masz zajęcie z małym smerfikiem to napewno po tym budyńku malinowym takiej werwy dostał.Jakbym się już nie dopchała do kompa to wszystkim dobrej nocki życzę .
loop no jesteś gosc , naprawde , szacuneczek, wreszcie męska twarda postawa krysiu nie dziwię się, ze dziewczyny tak za toba teskniły, ty taka dobra duszyczka jestes dorotko fajnie mieć takiego malucha co?ja juz za swoim tesknię, choc troszke większy