Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie w ten ponury dzionek. Dorota - współczuję wczorajszego dnia-niezła jazda była ola - jeśli nie masz z kim brzdąca zostawić, to go na ten pogrzeb nie bierz - widzisz co się dzieje za oknem, przychodnie przepełnione, wirusy i bakterie mnożą się jak oszalałe, a takie maleństwo nie powinno zachorować. rzucaczki palenia - jakoś trzymam się i kciuki za was, oby tak dalej, Agnieszka - nie przejmuj się tym wczorajszym *zapaleniem* - jeden na dzień to i tak sukces. Ważne, że przetrzymałyśmy wczorajszy dzień - ponoć najgorszy w roku, dziś będzie lepiej a jutro może cudownie?
AGA ja brałam AFOBAM 2X 1 Odstawiałam lek pod ścisłą kontrolą lekarską ,ponieważ to był mój drugi raz , około 2 lata wcześniej również go odstawiałam nie stosując się do wskazówek lekarza i nieżle nabroiłam. Drugim razem wszystko poszło o wiele lepiej. Odstawianie leku trwało cztery tygodnie i składało się z czterech etapów.Udało się i mam nadzieję ,że nigdy już nie będę muiała go brać.To jest takie moje pobożne życzenie
Witam wszystkich! Co za tragicznie ponury dzień. Po kolejnej nieprzespanej nocy czuję się jak przemielony przez maszynkę do mięsa - także jest całkiem zabawnie. Wiki - mnie ten kaszel irytuje strasznie i to ciągłe odchrząkiwanie. Niby badanie RTG ok, lekarze mówią, że wszystko ok, ale ja się i tak martwię. Eh, się odechciewa czasem.
Jestem,na rower jednak nie poszłam bo by mnie chyba porwało :) Catullus...wiem,że nie jest łatwo zmienić sposób myślenia,ale próbuj też mysleć o przyjemnościach...ciągłe rozmyślania o chorobach coraz bardziej Cię nakręcają.Trochę się rozerwij ,może jakiś sport,basen,coś co lubisz.znajdz w sobie optymizm...Jeśli nie dajesz rady,pogadaj z psychologiem to daje efekty.Trzymaj się :)