Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość riko 23

Do jacko widze że nie czytasz dokładnie !!opisane kiedyś prze ze mnie ,i no chyba że jest to wszedzie tylko co niektórym trzeba to powtarzać w kółko bo mają kłopoty ze sobą i by tylko pytali i mieli pretensje zamiast realizować to i pisać jak z nią walczą co jest tytułem postu !!! nic nie szkodzi lecim dalej a ty jacko jak tam u ciebie ?

Odnośnie ostatnich wpisów : zgadzam się z niektorymi , ze nie można w tak ostry sposób krytykować , juz wczesniej był poruszany ten problem . odnośnie futerka , niech sobie pisze co chce i inni również , to nikomu nie przeszkadza . chodzenie do lekarzy i wpisywanie tego jak jemu jest źle , to jest również forma walki z nerwica. A co u niektórych wygląda tak - masz nerwice to weź się w garść .

Jeżeli pisanie w kółko jak im zle ma ma być metodą walki z nerwicą to współczuje im wyboru takiej formy walki z nerwicą . Za dużo fanów ta metoda nie ma , Ty Jacko jesteś rycerzem i obrońcą uciemiężonych nerwicowców , walcz dalej o nich może Ci się kiedyś odpłacą . Majka77 , jednym z objawów nerwicy jest chudnięcie a diagnozę to postawili Futerko przeróżni lekarze , ja taka mądra nie jestem !!!!

Ja dzięki temu ,że wzięłam się w garść wyszłam właśnie z nerwicy innego sposobu nie ma a to * wzięcie się w garść * ma różne formy i metody i trzeba wybrać właściwą dla Siebie korzystając między innymi z porad czy rad forum . Samym pisaniem o nerwicy jak mi ciężko z niej się nie wyjdzie na bank.

Do gość 25 jeśli sobie pomoglas to po co wchodzisz i krytykujesz innych ? Chyba nie jesteś zbyt mądra ( sama tak się okreslilas ) właśnie ja chodzie na takie spotkania gdzie się dużo dowiedzieć można , ze nerwica doprowadziła ludzi do poważnych chorób i odwrotnie poprzez choroby spędzili się w nerwice , może i futerko przesadza ale po co krytyka , w końcu dotrze do niej i zacznie walczyć z nią .

Tak Gość25 doradź jak wyszłaś/eś z nerwicy? Jakie były twoje objawy nerwicowe? Myślę, że nie trzeba tu filozofować po prostu Futerko pisze ciąglę to samo i już większość osób jest poirytowane takim zachowaniem a inni być może z troski o jej zdrowie apelują.... A Forum jest jasne *Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?* Więc nie zmieniajcie tematu. Można się wyżalić, to też robi dobrze, ale to co robi Futerko jest dołujące. Jak ja czytam jej posty to nie idzie mi to na dobre...

Gość riko 23

Jacko moje metody czyli ja je zastosowałem szczegulnie nr 1 -co do waszej małej sprzeczki to wszyscy macie po trochu racje- cierpliwość tu musi być do końca -a nic nie kosztuje pamiętajcie pozdrawiam no to jedziem dalej

Ty idz do psychologa i jemu się wyżal! Gwarantuje Ci, że on Ci pomoże, a forum - może jest Ci lżej, ale nam się uszami wylewają twoje prośby o pomoc. Kogo prosisz o pomoc? Ja powiem Ci jedno... jeśli nie zmienisz swojego postępowania nic się nie zmieni w twoim życiu. Zmień nawyki byle jakie, ale zmień. Jesli już tyle razy ludzie mówią Futerko zrób coś z tym - to dlaczego nie robisz, a to, że jeździsz po szpitalach i szukasz sobie chorób to po prostu głupie. Nie obrażam nikogo. Po prostu zauważyłam, że osoby które dodawały otuchy przestały komentować i chyba trzeba wziąć z nich przykład..

Ja od nikogo nie oczekuje tu pomocy jak ktos niechce odp na moje posty to nie musi a jak tobie nie podobaja sie moje posty to ty odejdz z forum bo ja nie mam zamiaru unikaj moich postow nie umiesz tak to masz problem a tak pozatym ja tu bylam pierwsza i nawet jak bedzie mnie ktos krytykowal ja bede dalej pisac bedzie mi zle bede miala ochote to opisac to opisze a do psychologa chodze;)

Współczuje Ci...Beznadziejne podejście i bardzo źle rokujące, raz piszesz, że oczekujesz pomocy potem za 10min, że nie... A. Ustalmy, że będę omijać twoje posty, a pisząc bardzo grzecznie do tej pory chciałam (nie tylko ja) dać Ci do myślenia i też w jakiś sposób pomóc. Ale na marne, ty nikogo nie słuchasz- tylko siebie. Nie mogę tego czytać bo to toksyczne i szkodliwe dla niektórych!

A tak pozatym kazdy ta chorobe przechodzi inaczej sory zaburzenie ja przechodze tak ze co chwileam inne objawy i poprostu sie martwie a to zrozumiale i jak napisze na forum ze mam to czy tamto to jak ktos odp ze to nerwica ze tez tak mial to mi lzej i troche mniej sie boje;)a zreszta ja nie bede co chwile sie komusc tlumaczyc co i jak jak sie komus nie podoba moha osoba na forum i poje posty to ma problem nue ja;)))))ja jestem osoba tolerancyjna wyrozumialo i do wszystkich z otwartym sercem;)))))

A tak pozatym kazdy ta chorobe przechodzi inaczej sory zaburzenie ja przechodze tak ze co chwileam inne objawy i poprostu sie martwie a to zrozumiale i jak napisze na forum ze mam to czy tamto to jak ktos odp ze to nerwica ze tez tak mial to mi lzej i troche mniej sie boje;)a zreszta ja nie bede co chwile sie komusc tlumaczyc co i jak jak sie komus nie podoba moha osoba na forum i poje posty to ma problem nue ja;)))))ja jestem osoba tolerancyjna wyrozumialo i do wszystkich z otwartym sercem;)))))