Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Biedaczka no ja dziekuje bogu i mojemu ze nie musze chodzic do pracy bo niewiem jak bym to zrobila;(ja teraz weacalam ze szpitala 3przystanki i tak zle wygladalam ze babka sie mnie pyta czy dobrze sie czuje a jak doszlam do domu i zobaczylam siebie w lustrze to masakra jak zoombi;(ja lek odczuwam caly dzien co 5min mysle ze ja mam ten lek ogolny to jest wlasnie ze trzymie ciagle juz sama niewiem jutro psychiatra

FUTERKO25 a jest takie słabsze znieczulenie bez adrenaliny na pewno? Ja jakiś czas miałam spokój, ale teraz coś w nocy budzę się z walącym sercem i strasznym lękiem:( albo mam straszne sny o śmierci bliskich;( Ja nigdy nie wyrywałam zęba i panicznie się boję na pewno będę panikowała ;/ ale muszę wyrwać

Megii to moze idz z ta ulotka do lekarza rodzinnego no przecuez musi wiedziec czy mizna to laczyc z nieczuleniem czy nue,ja bylam u psychiatry i przepisala mi spamilan do 20maja jak nue bedzie poprawy to chyba na szpital sie zdecyduje bo ona gadala z tego co ja opisuje to moge dopriwadzic sie do choroby psychicznej bo jak mam atak to czuje jsk bym byla w innym swiecue wszystko jest takie nie realne zobaczymy na tych lekach boje sie szpitala ale juz chyba nie mam wyjscia bo ja lek czuje ciagle ciagle sie boje nie umiem jesc boje sie kapac no masakra a kapac z tego wzdledu ze boje sie ze zaslabne i naga beda musieli mnie do karetki brac no to jest chore wiem.o tym no ale tak mam,i dala mi hydroxyzyne ale ja sie po niej na drugi dzien zle czuje wiec niewiem czy bede ja brac lekarka twierdzi ze to nie mozliwe ze po hydrixyzynie sie zlr czuje;/

Gość klaudyna01

Witam.A czy może się zdarzyć ze leki nie będą działać. Ja na nerwice lękową biorę sedam i lerivon i nie czuje się jak bym chciała. Jeszcze teraz odstawiamy sedam który brałam miesiąc i juz gorzej się czuję. Czy ktoś stosował lerivon?

Gość Biedaczka

A czy ktos przytył po lakach bo ja 15 kilo.Ogolnie jak w ulotce jest napisane przyrost masy ciala o zawsze sie załapie z wszystkimi lekami tak u mnie jest chociaz nigdy nie byłam gruba mam jojo teraz powoligubie kilogramy po odstawieniu.

Klaudyna ja probowalam wielu lekow tylko nigdy nie dalam rady przejsc tej jazdy na poczatku i tak walczylam sama asz do tej pory bylo w miare dobrze nie mialam atakow dalo sie zyc asz do teraz teraz to takie silne wszystko ze czasem asz placze ze strachu teraz biore pramolan ale on mi nie pomaga i mam zmienic na spamilan ale zmienie go jak corka wyjdzie ze szpitala bo teraz cale dnie u niej jestem a niewiem jak bede sie po nim czuc

Moi mili witam was szczerze i otwarcie ,. przepraszam że nie pisałem ,staram się śledzić forum .. Widzę że na forum dużo się dzieje ,,,,,,,,,, jestem zwami całym sercem .......NIE PODAWAJCIE SIĘ .FUTERKO walcz ,, nie daj się { wiem!!! myślisz sobie łatwo ci pisać,,,,,} Biedaczka!!!Kos zawsze jest z wami tylko czasem nie pisze .. Przykro mi z twojego powodu !!!!! ............ bo jestem chłopem> SZANUJE KOBIETY przynajmniej się staram.. Walcz o SWOJE i DZIECKA szczęście..

Witam wszystkich serdecznie!też mam nerwicę lękowo-depresyjna.czytam wasze forum i widze że korzystacie z porad psychologa.postanowiłam tez odwidzić taki gabinet prywatnie.czy mógłby mi ktoś przybliżyc jak wygląda taka wizyta?z góry dziękuje i pozdrawiam