Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Futerko to jest to normalne , sam to przechodzilem . ja np. olewam totalnie co mi się stanie czy nie , ale na razie nic nie skutkuje . raczej wchodzi w to wszystko podświadomość , a raczej jest ciężko walczyć z pod świadomością. Pozdrawiam. Muszę wytrzymać w pracy do 18

Ja się ostatnio tak czuję jakbym nie była w stanie kontrolować stresu. Jak się czegoś wystrasze albo bardzo denerwuje to moje ciało od razu świruje. Od razu boli mnie głowa słabo mi zawroty głowy i palpitacje serca. Jakby mnie automatycznie siły opuszczały i ogólnie energia. Najgorsze są te zawroty głowy jakbym płynęła nawet jak siedzę to czuje jakbym się unosila i nogi i ręce jak z waty I to ciągle jakbym nic w nich nie miała nie wiem jak to inaczej opisać. ..

Gość Agusiab1

Futerko tak mi cie szkoda :(, obiecał mi, ze pójdziesz na terapie, na ndz nawet długo sie nie czeka bo do psychologa trzeba miec skierowanie - ja czekałam miesiąc.Ja mam czasami tak ze jak gdzieś jestem i myśle ze jakbym zemdlała czy cos to nawet myśle o tym czy mam ładna bieliznę na sobie zeby wstyd nie było, czasami potrafię sie isc w nocy kapać aby miec świeżo umytą głowę jakbym musiała pogotowie wezwać :/.