Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wkoncu wstalam z lozka bylam w urzedzie na xakupach teraz robie obiad o 16ide do znajomej,ale jestem ns nowo chora tak mnie gardlo boli;(i w klatce sciska o 18jeszcze ide do lekarza po skierowanie na badanie krwi zeby miec pewnosc ze te oslabienie tylko z nerwicy no i martwi mnie ten nawrot infekcji bo ja juz taka chora jestem ponad miesiac a jak kaszle to kazdy na mnie patrzy;/

Gość malena83

FIKS dzięki za naprowadzenie, na pewno przejrzę te filmiki dokładnie :) Dzisiaj przyjechałam z koleżanką do Sandomierza trochę odpocząć, miałam nadzieję, że się wyciszę, ale po drodze już zdążyłam się spiąć z kolegą przez telefon i cały dzień zepsuty... No i do tego strach, że poza domem jestem i żeby się przypadkiem nic nie stało... Aż chorobliwe to jest, takie nakręcenie... Uczę w szkole średniej, przedmiotów ekonomicznych. Dzieciaki faktycznie dawały w kość, bo miałam ponad półtora etatu... Pół swojego i cały w zastępstwie. Teraz kobieta, którą zastępowałam wraca, więc może będzie trochę spokojniej, bo zostanie mi 13 godzin... Liczę, że się wyciszę.

Malena musisz podjąć walkę i uświadomić sobie, że tylko ty o tym myślisz, a wszystko jest ok. Ja się źle czuję do południa, później mi przechodzi, tylko mojego faceta zobaczę. :) Jeszcze umówiłam się do psychologa, a odwołała wizytę. No cóż, poszukam kogoś innego. Obejrzyj wszystko to uświadomisz sobie, że nie jesteś sama i to, co ci się dzieje to natrętne myśli z którymi trzeba walczyć. :)

Nie nue pale te ekg to silna nerwica tak wyszlo w badniu krwi a z tym zapaleniem pluc jest tak ze jest to wirusowe bo wczoraj w tym szpitalu w krwi nie wyszlo ze mam zapalenie pluc bo ob ujemnie ale dzis bylam z tymi papierami u lekarza i powiedzial ze to wirusowe zapalenie pluc dal leki na wirusa i jak te nie pomoga wtedy dopiero antybiotyk ja jestem w takim zlym stanie ze mi tak slabo ze masakra juz niewiem co myslec plakac mi sie chce

Gość Agusiab1

Futerko proszę cie idź na psychoterapię poszukaj u siebie kogoś ja dzis idę państwowo do psychologa aż tak długo nie czekałam bo miesiąc moze. Bo widzę ze na prawdę w kiepskim stanie jesteś. U mnie były ostatnio 3 kiepskie dni dzis od rana mam super humor - zacznij brac leki musisz zrobic cos dla siebie bo na prawdę rozmyślając tylko do niczego Cie to nie zaprowadzi.