Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie nie dostalam ani zawalu ani wylewu ale zawsze podczas ataku siedze jak na szpilkach i czekam czy mija czy dzieje sie cos gorszego najczesciej to wstaje i zaczynam chodzic mi to pomaga niewiem czemu jak glupia chodze,a tak jak teraz musze isc z synkiem poszukac stroju na bal to chodze ta droga co jest co kawalek poradnia gdyby co zebym zdazyla doleciec wiem to chore ale tak sie pewniej czuje jak ide same

Kurde No, a powiedzcie mi czy jak leżycie to tez widzicie na brzuchu jak bije wam serce No jestem przewrażliwiona na punkcie swojej osoby ale nie tylko- niedawno męża na usg kolana wysyłałam bo go kolano juz dłuższy czas boli wiec oczywiście sie bałam zd ma raka bo 3 lata temu jego 14 letnia kuzynka zmarła właśnie miała guza w kolanie

No cały brzuch mi skacze nie da sie umiejscowić tak jakby cały brzuch bardziej w okolicach pępka widzę, pomijając juz fakt ze całe serce na szyi czuje i z tylu głowy :/. Zajęłam sie dzis sprzątaniem kuchni i czułam sie super hiper usiadłam i znowu myśl czy czuje sie dobrze - oczywiście od razu zaczęło mi byc gorzej. Mam juz dość nie chce juz tak żyć. Nie w sensie ze nie chce w ogóle życ bo chce bardzo i mam dla kogo, ale nie chce z ta popieprzona nerwicą.

Witajcie jestem nowa boze jak tak czytam to jakbym siebie slyszala . A mianowicie jak mnie przyjmiecie to sie dolanczam ja mam nerwice od kilkunastu lat mam 32 lata i zero checi ciagle szukam chorob i wyszukuje na tym dr. google masakra jakas trzesiawki mam zawroty glowy i to z kazdym rokiem sie nasila kiedys bylam pogodna i usmiechnieta dziewczyna a teraz . Boje sie wszystkiego i ciagle obserwuje swoje cialo gdzie mnie zakuje czy zaboli odrazu se ukladam chorobe i mysli ze napewno cos mi jest bo to nie jest normalne tak sie zle czuc. Tez tak macie bede wdzieczna za przyjecie mnie do grupy ; Pozdrawiam was