Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Jakość wychodzenia zdrowa jest znacznie dużo lepsza, ale jak ostatnio wybrałam się z przyjaciółką połazić po sklepach i na lody to po półtorej godziny stres mnie złapał ale to i tak nic w porównaniu jak było:) a dzisiaj jak wracałam z roweru a kilka km zrobiłam to tymbarka kupiłam po drodze i wiecie co pod kapslem było: STRACH TO TYLKO MYŚL. chyba będę go wszędzie teraz wozić:)

Dziewczyny mam nadzieję,że nie rozpęta się tu taka wojna jak była kiedyś.napisałam do cinka absolutnie nie złośliwie zeby zaczął leczyc nerwice i tylko na niej się skupił bo wiem z własnego doświadczenia ,że nie warto doszukiwac się innych chorób tylko leczyc nerwy.ja również chodziłam po wielu lekarzach i poddawałam się wielu badaniom ale to wszystko było na nic i dziś żałuję,że to nerwicą się nie zajęłam od początku tylko się z nią męczyłam przez wiele lat.napisałam do cinka z dobrego serca bo nie miałam zamiaru go obrażac ani lekceważyc jego zachowań.ja lubię jak ktoś z was udziela mi rad i bardzo za nie dziękuję.pozdrawiam was serdecznie.

Gość baskabaska1

Wiecie co Wam napiszę kochane nerwuski?... że nerwica u nas to niby nawet jest podleczona to czai się gdzieś na naszym ramieniu i czyha na dogodne warunki tak jak mnie teraz zaatakowała...a to zpowodu takiego, że mam w nodze zapalenie zakrzepowe żył i cały czas jestem w panicznym lęku, wsłuchuję się w organizm czy gdzieś jakiś zator mi się nie zrobił i boję się wziąć większej dawki uspokajacza żeby mnie nie zamulił, bo muszę być czujna. To jest coś okropnego takie uczucie i strach o swoje życie, w tym wypadku chyba uzasadnione... Elunia Ty się nie przejmuj, że dałaś rady Cinkowi, czasem jest tak, że nawet trzeba postawić kogoś do pionu dla jego dobra. Magdzik, Ty nie wiesz nawet jak ja się cieszę, że jest Ci coraz lepiej i się nie dajesz tej małpie... Pozdrawiam Was wszystkie razem i z osobna, a Tobie Cinek życzę dużo siły do stawienia czoła tej francy, bo naprawdę przed Tobą jest jeszcze dużo pracy:):):)

Witam Kochani:) Czytam Wasze posty co jakiś czas, chociaż się tutaj nie udzielam aktywnie. Ja wiem,że jest jesień,że nerwusy są bardziej **znerwicowane**,ale co czytam to forum,to non stop czepiacie się Ewy. Co poniektóre osoby robia z igły widły,z głupiego zdania wielkie halo. Dajcie na luz i leczcie nerwice! Pozdrawiam **starych** forumowiczów i tych nowych tez:)

Agniesia witaj!!!! :D jejuuu jak mnie noga napierdziela, zjadłam tonę czekolady w ostatnich dniach i dwie sztabli czekolady chłodzą się w lodówce bo lubię jak chrupie mmmm......mięsień mnie uda boli od 2 dni, co raz bardziej, 2 sdni temu się zaczeło a dziś napierdziela równo!! ale nic nie robiłam takiego by bolało lub bym mogła naciągnąć coś. siedzę przy notatkach na uczelnie ciągle, znalazłam wkońcu po 2 godzinach to co chciałam ehhh Ej ej od Agniesie proszę się odczepić!! to równa babka i wcale się nie dziwię że wy wszyscy do psychiatry chodzicie!! hihihihihihihih (bo przecież ja też) ja już nie biorę tego poważnie,