Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Troszkę upraszczasz:P Gospodarka leży, płace są tak niskie jak były,ceny idą w górę, Ludzie uciekają wszędzie gdzie można bo nawet w mozambiku lepiej można żyć jak u nas:D Kraj upada , rząd kreuje nas na pieski amerykanców z czego i tak żadnych profitów dla nas^^ Unia ma nas gdzieś zresztą jak wszyscy gdyby nie te ich prawa i zapiski to nawet tych dotacji by nie było można tak w kółko:P

Gość Magdzik23

Krecik ale ty widzisz cienie, w kąciku czy może masz wrażenie że ktoś lub coś jest obok itd? nadwrażliwość na słuch może być z różnych przyczyn, ja już dziś po szkole, jechałam godzinę tam gdzie się jedzie 15 minut, no i w toalecie to się dziś prawie zadomowiłam!!! ale dojechałam nie odposciłam mimo tego co się ze mną działo, wysiadłam w korku!! (okropne uczucie) trochę dalej od szkoły i poszłam z buta, mamie mówiłam że dalej sobie poradzę i pojechalam, jutro część druga i jeśli i jutro dotrwam to w tygodniu kinooooo moja nagroda! a w oniedziałek psycholog mnie czeka. miłego dnia

Gość Magdzik23

Krecik ja rzuciłam z dnia na dzień. pierwszy atak nerwicy i tężyczki, odpływałam, myslałam że umieram i papieros już nie był dla mnie ważny i potrzeba znikneła, przez to że tak boję się chorób, dziś też mam lęki dawno takich nie miałam ale sam dojazd na uczlenie, ze mnie wycisną wszystko, wiecie jak jechałam tam to miałam zimne nogi, jakby zimnawoda po nich leciała a potem mrowienie całego ciała, okropność. a krecik a jak kiedyś rzucałam ,to jak mi ise chciało palic to wyciągalam bombolade albo snickersa i robiły za papaierosa:D

Hmm trzeba sb radzić jakoś po cholere czlowiek zaczynał palić:D Zresztą w obecnych czasach wszystko truje, człowiek jakby chcialbyć zdrowy musiałby mieć własną gospodarkei wszystko z własnego pola wliczając mięsko. Mam sąsiadke kobiecina jakieś 97 albo 98 lat a żywotniejsza kurcze ode mnie. Na spacery chodz, w polu nawet jeszcze pomaga. Być tak zdrowym na starość marzenie ale nie uda się bez własnej gospodarki tak jak ona ma.

Gość Milena89

Hej Kochani! jak sie czujecie? mi bol stawow dalej dokucza, sterydy biore 2 tydzien i nie ma poprawy...odchodze juz od zmyslow, zostaja mi w glowie najgorsze opcje...we wtorek mam znow wizyte u lekarza i szczerze dosc tego wszystkiego...mam wrazenie,ze wariuje......zla jestem na siebie,ze ciagle taka obalala chodze nie moge sie zajac domem Coreczka tak jak powinnam ehh.. mam nadzieje,ze u Was jest lepiej ;**

Gość Magdzik23

Ufff szykuję się już do szkoły po 12 wyjeźdzam i jestem rpzerażona!! nie wiem czemu droga mnie tak stresuje, samo bycie tam nie, ale droga. trzymajcie kciuki by mi się udało. wdech wydech, wdech wydech...... miłego dnia.