Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Wstawiłam serduszko i mi ucieło pół wiadomości :D JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) i dałabym miliony, żebyście wszystkie poczuły to samo, co ja teraz! :) MOGŁABYM PRZENOSIĆ GÓRY, taka we mnie cudowna moc, radość, ach... ;) cudowne uczucia mnie rozpierają! MOJE CUDOWNE, WALCZCIE WŁAŚNIE DLA TYCH UCZUĆ :) UWIELBIAM WAS! ;****************

Witam !!!! Juho ciesze się ze wróciłaś brakowało nam Cię na forum :))) tak to nieraz bywa ze człowiek czuje sie raz dobrze raz zle ale najwazniejsze ze poradzilas sobie i nie poddawac sie :)PAMIETAJ :)))wczoraj na wieczór juz było troche lepiej mysle ze dzisiaj bedzie dobrze nie dam sie jej !!!!! freesoul-jestem podwrazeniem w szoku i niewiem co jeszcze to co napisalaś jak czytałam to tak czułam jak by przenikało to we mnie nastawilas mnie na lepsze podniosłaś na duchu bravooo oby tak dalej powiedz mi skad te nastawienie u Ciebie bylas u lekarza???z tego co pisalas ostatnio nie było za dobrze ,choc bardzo mnie to cieszy ze jestes nastawiona tak pozytywnie naprawde suuuuper i mnie tez ulzyło jestes młodziutka walcz walcz i jeszcze raz walcz......... Gracja całuski dla Ciebie i pozdrowionka :)))

Tyta nie byłam u lekarza :) To znaczy byłam w stanie krytycznym nawet w weekend... I w niedzielę dzwoniłam do psychiatry, żeby zmienić lek i umówiłam się na środę. Ale już w niedzielę na wieczór, śmiałam się bo grałam w jakieś zabawne gry multiplayer tak z nudów konkretnych, potem w poniedziałek od rana było super i dziś, uaaach, szczyt radości :D Może parogen zadziałał? ;) Zostały mi 3 tabletki z 30 :D Od wczoraj wypełniają mnie takie miluśkie uczucia ;) Ale dzisiaj to już euforia, czekam aż ktoś się nawinie na moją drogę, to go wyściskam! Uhhh, co za piękne walentynki, tylko na czekam na Mojego Miśka i już będę w 101 niebie :D haha a dodatkowo 21 psychoterapia pierwsza... A ja czuję, że w razie złego humoru mojej psycholog, chętnie jej go poprawię! hahah Bierzcie przykład z mojej osoby, byłam na dnie, cały czas płakałam, non stop smutna, pusta, wypalona... Nawet było samookaleczenie i aż do niedzieli. A dziś czuję, jakbym żyła innym życiem ;) Aż się boję tego szczęścia, bo normalnie mnie rozsadza! Aż krzyczeć się chce z radości!!!!!!!!!!!!! :D :***********

Freesoul-ależ mi dalas kopniaka poszłam zrobilam sobie przyjemny prysznic nalozyłam maseczke na buzie potem zaparzyłam cherbatke z cytrynką i kolorowe kanapczeki z warzywkami,właczyłam muzyke i czuje sie o niebo lepiej nabralam chęci wyjscia z domu moze pojde po galerii pochodze bo z rana nawet o tym mowy nie bylo heheh zobaczcie co to znaczy pozytywnie sie na kręcić .......:)))))

Tyta no i ekstra! Kurcze, jak jeszcze piszecie, że udało mi się Wam dać trochę pozytywnego nastawienia, to to do mnie wraca z podwojoną siłą! :D :****** Tyta, wybierz się na małe zakupy, coś dla siebie a cieszy, nawet jakiś mały nowy kosmetyk, a od razu poczujesz się jeszcze lepiej! :D mnie to ostatnio ucieszył zakup nowej pomadki, haha :D :* OBY TAK DALEJ! :D DZISIAJ JEST DZIEŃ BEZ FRANCY! :****

A poza tym : MUZYKA TO 50% NASTRAJACZ WASZEGO HUMORU :D ja od rana słucham jakiejś DEV, całego albumu i hoooh aż rwie mnie :D dlatego ważne jest, żebyście słuchały pozytywnej muzyki! :D skocznej i takiej, że tylko tańczyć :D jak idziecie do sklepu, do lekarza, jedziecie autobusem/pociągiem, zmywacie się, bierzecie długą kąpiel, nie zapominajacie włożyć na uszy słuchawek z ulubionymi utworami! :D MUZYKA TO LEKARSTWO :*

Byłam wróciłam i nic nie kupiłam ale najwazniejsze że byłam hahahahah......może dlatego że wczoraj sprawiłam sobie nowa bluzeczke, no i wracając rozmawiałam z koleżanką przez tel i nagle słabo mi sie zrobiło i taka pustka w srodku ale nie przerwałam rozmowy tylko gadałam dalej i przeszło i do domu szybkim krokiem hehehhe....ale cóz raz pod górke raz z górki może mam jakie słabsze dni nie poddam sie na pewno :)

Gość Magdzik23

Zjadło mi pół wiadomości, ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj gdzie ona jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 no nic, to się nie pochwalę teraz. ;) pozdrawiam was rolnik mi wszyscy mówią że trzeba zacząć się martwić jak się wstaje i nic nie boli.

Hejka :))) u mnie jakos leci :) w szkole tez było dobrze na szczęscie uffff,po powrocie drineczka z męzem wypilam śliczne kwiaty dostałam i bluzeczke na o pózniej hmmm chyba juz wiecie sami hahahaah......... bardzo pomaga i odstresowywuje takze polecam hihhihihihi Gracja a głowa po boli i przestanie :)))) no to na co czekasz na snieg smigaj Ja tutaj sniegu mam dośc na szczęscie dzisiaj słoneczko świeci :))) Magdzik utworek suuuuper ale kompleksów sie na bawie jak bede taki laski ogladac hahahah miłego szaleństwa na sniegu :))) Juho co u lekarza wszystko ok napewno :)))) chłopczyk czy dziewczynka ????

Tyta, czyli dzien rewelacyjny :):):) i tak dalej musisz trzymac :):):) ja rowniez dostalem bukiet :) z wielkim serduchem :D hihihihihih a co do dzidzi to usg obrazowe dopiero 6 marca :(:( za to serduszko super stuka, wydaje mi sie, ze bardziej miarowo od mojego hahhahhah:) noo chlopak ma byc, maz tak powiedzial i juz pffff hahhah, ponoc wie co zrobil :P

Witam!!! i stwierdzam, że ten wątek od jakiegoś czasu gaśnie (dyskusję prowadzą ze sobą tylko 3 osoby i ignorują innych... nikt nie odpowiedział kocicy88, więc ja odpowiadam: kocica 88 (chociaż już nie zamierzałam pisać), że sertralinę brałam ok. 8 mcy i postawiła mnie na nogi i przywróciła do zycia... mogę tak powiedzieć, bo marnie było ze mną... pozdrawiam i życzę miłego dnia bez nerwów!!!