Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich gorąco....nie miałam czasu żeby do was tu zaglądnąć wcześniej,nawet czuję się dziś spoko.tylko szkoda że na polku taka zimnica i deszcz leje.jutro mamy pogrzeb i nie potrafię się przełamać żeby pójść,a to bliziutka sąsiadka z za płotu,kurcze troszke mi głupio ale oni wiedzą że ja nie dam rady chodzić na pogrzeby,chyba dlatego że panicznie boję się śmierci.arkekra zaraz ci wyśle dane moje w mailu i proszę byś mnie zaprosiła na nk jeśli chcesz.a co do sexu to ja też bałam się że serce mi stanie,nie raz zciemniałam a teraz już się nauczyłam że nic mi nie będzie,jeśli tylko jest jakiś lęk to oddycham głęboko i przechodzi szybciutko.wkońcu sex uspokaja i pozwala zapomnieć o chorobie,a ja i tak się stresuje bo boje się mieć bobaska

Gość Milena89

Sex to jedyna rzecz dzieki ktorej o tym zapominam ... ;-) dzis boli mnie glowa po prawej stronie ta dziwnie widze- chyba to migrena... w dodatku jest okropna pogoda leje i wieje wiatr... :( i to wszystko pogarsza... Moje Coreczka spi, ja zrobilam schab z pieczarkami sosem i ryzem , za godzinke bedzie moj maz, zje i leci robic kurs na prawko...i znow 2 godziny same bedziemy:(

Hej laseczki :) i panowie, choc mowiac szczerze nie wiem czy tu takowi są w ogóle, raczej tendencja damska jest :p czekałam kilka kiesiecy na wizyte u psychiatry, ktora jak juz pisalam *uratowala* moja kumpele i wycignela ja z bardzo silnej depresji po czym przychodze we wtorek do przychodni i dowiaduje sie,ze pani doktor nie ma od pol miesiaca i nie bedzie przez nastepny miesiac bo jest na przymusowym urlopie bo zbyt hojna była i za duzo pacjentow przyjmowala... :( troche sie podlamalam,ale ostatnimi dniami sporo się u mnie zmienia. Wrociłam do pracy po 4 miesiacach :D Bawie takie 14 miesieczne cudo i musze powiedziec, ze maly stawia mnie na nogi! Dzisiaj, po raz pierwszy od wieeeeeeelu tygodni, wyszlam sama z domu (o 6:15, jeszcze ciemno), przejechalam autobusem całe miasto i spedzilam 8 godzin z samym tylko malenstwem i dalam rade :D i w poniedzialek przez caly dzien nie mialam lęków, ani razu nie *umarłam* ani razu :D !!! Czuje, ze powoli zmierzam ku dobremu :) W srode mój psychiatra za kase powiedział mi, że mój guz mozgu to tylko wielki wkret i chyba powoli zaczynam w to wierzyc :)

Gość Weronika A

11 SPOSOBÓW NA DOBRE SAMOPOCZUCIE KAŻDEGO DNIA Jak zastosować je w życiu. Dariusz napisał ciekawe artykuły na poprawę samopoczucia. Jeśli chcesz je poczytać zapraszam na bloga: http://nerwice.blogspot.com/2011/12/11-sposobow-na-dobre-samopoczucie.html

Gość Milena89

Gracja- u mnie w znajomych 3 czy 4 ostatnie osoby ktore dodalam to wlasnie z forum ;-) ja pije goraca czekolade, czekam na meza, bo na kursie na prawko jest...mojej Amelce wychodzi zabek wiec sie meczy biedactwo, posmarowalam jej wlasnie dziaselka mascia... a mnie boli glowa od tej pogody i zle widze na oko :[[[ nie znosze tego ;/ a czesto tak mam przy zmianie pogody

Milena :-) Jasne :-) Radze sobie... :-) Dzisiaj wstałam ok. 05 rano, bo kot za głośno grzebał w kuwecie i jak wstałam, to zrobiłam sobie taka słabą kawę, żeby położyć się spać i się *nie zapadać*, ale moi sąsiedzi robią remont i zaczęli hałasować, to wstałam ok. 6 rano i chce mi się spać. Nie wiem, czy ktoś jeszcze tak ma, ale ja mam tak, że czasem położę się po obudzeniu ponownie spać i zasypiam, ale tak dziwnie, jakbym fizycznie spała, a psychicznie nie. Niby wszystko słyszę, ale nie mogę się poruszyć, ani otworzyć oczu i z całych sił staram się poruszyć i wiem, że jak się poruszę, to się obudzę. Zawsze mam tyle siły, żeby się poruszyć i nienawidzę tego!! Mój lekarz powiedział, że to może być gwałtowny spadek ciśnienia i od tamtej pory jak już obudzę się, to zrobię sobie kawę, żeby to mojej ciśnienie podnieść... ! Ewa

Witam wszystkich cieplutko...no już was widziałam i takie fajne laseczki jesteście że nikt by nawet nie pomyślał że przechodzicie lub przechodziłyście nerwice,wszystkie babeczki zadbane,piękne.marzenko zaprosiłam cie teraz.a futerko nasze gdzie?ja wczoraj do kompa nie mogłam się dopchać bo jest tylko jeden a nas 3.musze uskładać kaski i sobie kupić swojego laptopa.ale za to poprałam i poprasowałam firany już na święta mam spokój.a w piątek za tydzień robie synkowi urodzinki,taki mały kinder bal.i musze coś wymyślić-może pomożecie?

Witam wszystkich serdecznie pogoda faktycznie nie pomaga w dobrym samopoczuciu..jeszcze w dodatku od wczoraj wieczora mam taki tępy ból i ciężkość jak by głaz jakiś, pod lewą piersią i taka słaba jestem i oddycha się ciężko :(((( a tu w poniedziałek dopiero ten neurolog.. Jezu nie wiem już co to wszystko ma być.. te nudności i jeść nie mogę, i jak mnie głowa nawet nie boli to automatycznie pojawia się inny ból tak jak teraz ten *kamień* pod piersią i tak jak by serce nie równo biło :((( boże jak to wszystko można wytrzymać :(((( a może to jakaś choroba z jelitami albo z żołądkiem...