Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marlenna

witam Was w słoneczny dzień ;)* Gracja ma rację do umierania mamy jeszcze duzo czasu ,teraz trzeba korzystac z życiaile sie da!hihi zacznijcie myslec pozytywnie a wasze zycie zmieni sie na lepsze i poczujecie sie silni wewnętrznie.Przekierowac w swym umysle negatywy na pozytywy.i będzie z dnia na dzień coraz lepiej , uwiezcie mi , sama to stosuję .

Gość Milena89

Ja dzis ide do lekarza po wyniki badan krwi na krzepniecie i na choroby stawow...bo wszystko jak bolalo tak boli- zastanawiam sie czy to moze nie psychika.. (?) zaraz bede karmic Coreczke daniem z indyka-tak zaczela ladnie jesc Kruszynka i wystaje Jej igielka pierwszego zabka!!! :D - ma 6 miesiecy:) jak moge Was znalezc na nk??

Czesc wszystkim czy to normalene przy nerwicy ze czuje sie tak jak by mi robił sie zakrzep czy cos w tym stylu kolo serca? i czy p-rzy nerwicy rowniez mozna miec uczucie jak by dusza wychodziła z ciala . Kurcze mam nercice od wakacji wg sb nie moge z nia poradzic . troszke ogarnełąm oddech. Ale co z tego jak zaraz cos innego sie dzieje ;( PROSZE powiedzcie mi czy tez macie takie uczucie

Futerko trochę szkoda Twojego maluszka, że musiał tak biec za Tobą, ale pocieszające jest to, że jeżeli w jedną strona dałaś rade, to niedługo dasz rade w obie strony i to jest optymistyczne...:-) Pozdrawiam Ciebie i Twoje dzieciaczki :-) Ewa JULKA :-0 Nerwica ma tyle postaci i tyle objawów, co jest ludzi! Najlepiej jak pójdziesz po diagnozę do lekarza, a jak już zaczniesz się leczyć, albo przynajmniej dowiesz się, co Ci jest, to my będziemy Cię tu, na tym forum wspierać, ale nikt nikogo nie może tutaj leczyć, dlatego idź do lekarza... :-) Powodzenia :-) Ewa

Gość Milena89

Wszystkie wyniki badan mam w normie...oszaleje...i co dalej ?:D teraz bede prosic o to badanie na borelioze, chociaz podobno wlasnie od siedzenia przed komputerem z podkulonymi nogami tak mnie bola te nogi i reka od kregoslupa...przeswietlenie tez zrobie... Ewa ja tez sie odezwe do Ciebie na maila jesli nie masz nic przeciwko :) mam dzis zaczac brac ten servenon... nikt nic nie slyszal na jego temat?

Gość Milena89

Julka- tych objawow mialam tak duzo,ze wszystko sie nakladalo na siebie, uczucie duszenia, odruch wymiotny, zawroty glowy, bole brzucha, bole glowy, od zawsze mam wysoki puls a cisnienie w normie... i wszystko na tle nerwowym... dzis dostalam lek ktory mam brac ale nikt nic o nim nie pisze i sama nie wiem,bo przez 1 tydz moga sie nasilic po nim dolegliwosci :( nie wiem czy dam temu rade...

Julka to co piszę Milena to święte słowa.. ja też chociaż porobiłam już sporo badań, to dalej mam wątpliwości i lęk że to jednak nie nerwica tylko coś innego , a to uczucie krwi w buzi to tez nie raz mam i nie wiem czy mi zęby krwawią czy co , ale jak spluwam to nie ma krwi , więc dalej nie wiem o co chodzi.. a przedwczoraj to mnie tak jak by wszystkie zęby , czy dziąsła bolały na dole i u góry , takie nie przyjemne uczucie, a od wczoraj serce się *odzywa* , głowa mnie boli i cała żuchwa jak by od uszu aż po szyje.. sama widzisz jakie dziwne są objawy i ile tego jest pozdrawiam

Witam dziewczynki:)to prawda ze objawow nerwicy jet duzo tylko my nieraz nie wiemy czy to nerwica czy jakies inne chorobsko i wtedy sie martwimy i nakrecamy i czlowiek wtedy jest caly chory od stop do glow.ja dzis jestem jakas slaba od kilku dni biore lexotan moze dlatego czuje sie tak .dziewczyny mam pytanie czy neurolog moze wypisac leki na nerwice i czy zna sie na tej chorobie ,prosze o odpowiedz.pozdrawiam was serdecznie i milego wieczorku zycze

Od kiedy do przeczkola chodza to wiecej sa w domu niz w przeczkolu a ja takie plany mialam,no coz niktore matki takie sa ze dziecko kaszle ma katar a i tak wysylaja do przeczkola bo ja to odrazu w domu trzymam zeby sie inne nie pozarazaly.szkoda gadac a juz nie spomne o tym ile na te recepty wydaje va teraz tak krucho z kasa mam no coz takie zycie.moja corka ta ospe zle znosi placze krzyczy a ten maly byl taki dzielny.lekarka przepisala jej syrop na uspokojenie ale niechce ja tym faszerowac

Gość Milena89

Ja dzis juz tlyko prosze o TSH przeswietlenie kregoslupa i badanie na borelioze... tylko te badania mi zostaly... zapalenie miesni, stawow, w ogole zaden stan zapalny nie wyszedl- 2 krotnie w ciagu 2 tyg mialam robiona morfologie ob crp czynnik reumatoidalny, uklad krzepliwosci , funkcje watrobowe...masakra...niedlugo beda przychodnie zamykac jak mnie beda widziec...