Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Ja magdzik myśle że jeżeli ma cię to uspokoić że w razie czego rodzice mają opiekować się dzieckiem to jak najbardziej dobry pomysł ale myślę też że sama wychowasz synka na super faceta,bo na nerwice się nie umiera kochana.ale ja też się martwiłam jak nerwica wróciła a moje dziecko miało 3 latka i doskonale cię rozumiem bo mój mąż też wtedy był do niczego.teraz już jest ok.

Ewa boję się o syna, bo mój mąż to zły facet, nie tylko dla mnie, to zły facet jako człowiek. i to że bym założyła sprawę o widzenia w mojej obecności to byłby znak w przyszłości że działo się coś złego, chcę być pewna że mały jest bezpieczny. ale poczekam aż skońćzy 3 lata. idę spać, wziełabym gorącą kąpiel, posprzątała ale NIE, idę spać!! :) więc dziewuszki, miłego wieczoru:* i spokojnej nocy. gracja super że twój maż taki już dobry jest. chciałabym by nic się nie wydarzyło ale muszę być pewna że mały będzie szczęśliwy i bezpieczny. znajoma ta adwokatka wróciła w poniedziałek z KUBY ale ja jej zazdroszczę!:) ja nie wiem kiedy dam radę wyjechać gdzieś,. pa jutro napiszę.

Marlenna ja właśnie mam założoną tą wkładkę mam ją dopiero pół roku a już praktycznie nie mam miesiączki bardziej takie plamienia ale dolegliwości już są coraz mniejsze, narazie odpukać nie miałam jeszcze zapalenia pęcherza a to najważniejsze.A co do dzieci to jest to fakt że mogę już ich nie mieć po założeniu tej wkładki tylko że mi i tak to groziło bo przy każdej miesiączce krew wydobywała mi się do brzucha i to też groziło bezpłodnością,a lekarz powiedział że po wkładce raczej jeszcze będe mogła mieć dzieci .A o jaką kontrole ci chodzi z tym lekarzem bo ja robię sobie tylko cytologie i nic poza tym pozdrawiam

Witajcie!!!:) dziś rodzice wyjeżdzają z miasta, aż mnie spina, bo boję się że bez nich coś mi głupiego do głowy przyjdzie(dziwne myślenie ,nie wiem skąd) miłego dnia życzę:) Karolcia, co ty mówisz:) to ty jesteś laska, wszystkie z was są takie laski, a choroba taka wstrętna:)

Witajcie,,,ja już od rana latam bo przywieźli nam drzewno na opał i trzeba było je zrzucić.magdzik nic się nie martw,zajmij się czymś i nie myśl że jesteś sama a w razie czego to są telefony a w domku nic ci nie grozi.ja kiedyś bałam się zostawać sama bo myślałam że jak mi coś się stanie to dziecko się przestraszy a teraz lubię być sama,jak jest taki spokój.a jakby co to pisz tutaj to ci dotrzymamy towarzystwa.

Gracja dziękuję, z wami nie czuję się już taka sama, a w łazience z synkiem taki bajzel zrobiliśmy przez ostatnie 3 dni, że mówie wam! nigdy tak nie było ale to tak specjalnie nic nie robione bo wieczorem będę sprzątać by nie myśleć o niczym negatynym:)

Witam wszystkie kobitki ;) Wczoraj spotkanie mi sie udało , było super , weoło itd;) Magdzik ,, wszystko będzie ok , nic sie nie bój dasz rade jestes dziarska babka! Stella24,, kochana chodzilo mi o regularne wizyty u ginekologa i moze byc tylko usg ale zaznaczam jeszcze raz MUSI BYC DOBRY GINEKOLOG . Tez po pół roku miesiaczki zanikły tylko mikre palmienia . Tak działa ta wkładka , ja nie narzekam ,co do pbezpłodnosci to nie jestem pewna ale ja juz nie chce i tak dzieci mam dwoje i miałam 2 cesarki !koniec Kasiaaa zakładanie troszke boli ale da sie przezyc , nie bądzmy takie wrazliwe hihi. Jest tam hormon który się wydziela , który nie dopuszcza do zapłodnienia i byc moze ,że ma wpływ na nasze samopoczucie ja w sumie nie zwróciłam na to uwagi ale jak założe 2 to zobaczymy . Baskabaska Agniesia futerko Arkekra i inne dziewczyny jak wasze samopoczucie , jak zdrówko ?

Cześć Wam!!! Magdzik, pisz, pisz i sprzątaj...ja wczoraj tak się narobiłam że od razu lepiej spałam...aż do 10:00 i to bez żdnych tabletek. Ewuniu, ty to masz cierpliwość anielską skoro takie skomplikowane rzeczy szyjesz...ja kiedyś wszystko szyłam, dla siebie i dla dzieci, robiłam na drutach, wyszywałam, a teraz mi się nie chce po prostu, niew mamajuż cierpliwości jak mi coś nie wychodzi lub np. nitka w maszynie stale się urywa (wtedy to wychodzę z siebie), teraz to szyje tylko to co muszę, a mianowicie jakieś przeróbki typu skrócenie, zwężenie lub jakieś prześcieradełko. Ewcia1, ja biorę antydepresant setagen (inne nazwy to sertralna, zotral,asentra, asertin)...bardzo dobrze się czuję tzn. czasami mam jakieś tam objawy nerwicy ale to pikuś...

Witam ja mam dosc tych zatok caly czas oddycham przez usta tak mam je zapchane a w nocy niespalam przez to chyba do 3 normalnie sie dusilam no i oczywiscie juz miesiac chodze zeby dostac sie do laryngologa i jak zwykle nie ma miejsc bende musila isc prywatnie bo innaczej nie ma szans.babki powiedzcie mi jak zaplacilam tej babie za czynsz swiatlo i gaz tylko nie zaplacilam tej wody czy ma prawo tak z dnia na dzien mnie wyrzucic.bo w pon ide sprzatac tamto mieszkanie musze tam zaplacic swiatlo i czekac na licznik 2 tygodnie no i musze potapetowac i pomalowac,a boje sie ze nie zdarze z tym wszystkim ze ta baba mnie wyrzuci,ale ja niestety nie mam z czego jej za wode zaplacic tyle kasy,a tymbardziej ze ona nieche mi tego na raty rozlozyc

Ja po ty rannym zrzucaniu drzewa taka byłam zmęczona że musiałam se legnąć i zasnęłam,teraz trzeba się brać do roboty ,ale nie wiem jak bo wczoraj dywany w nocy prałam i ręce mnie bolą jak cholera,a dziś chciałabym pokój przemeblować bo już mi się tak znudziło a ja uwielbiam takie meblowania bo sobie zawsze porządnie posprzątam.dziewczyny jak ja kocham sprzatać,ja też szyję,ostatnio uszyłam synkowi podusie z podkoszulka z kubusiem puchatkiem i takie różne rzeczy inne.magdzik jak u ciebie?dobrze jest?

Gracja dobrze, rodzice jeszcze nie wyjechali, też bym poszła spać, ale nie chcę bo do późna będę siedzieć a chcę pójjść szybko spać by mnie nic nie złapało. futerko wiem co czujesz, bo ja też mieszkałam przez pewien czas w takiej dzielnicy że mi nos złamano, i wszyscy pijani albo naćpani chodzili mimo że posterunek policji i szpital po drugiej stronie ulicy. pogadaj z tą babką jeszcze , powiedz swoją sytuację.

Futerko :-) Wszystko zależy od umowy jaką zawarliście przy wynajmie mieszkania. Natomiast, jeżeli w umowie o najem nie jest napisane w jaki sposób rozwiązujecie umowę, nawet w przypadku niepłacenie w terminie, to polskie prawo przewiduje 1-miesięczny okres wypowiedzenia. Nie można nikogo z dnia na dzień wyrzucić na ulicę. Tak stanowi polskie prawo. :-) Ewa