Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Damy rade dziewczyny wszystkei!!!!!!!musimy isc do przodu! znowu zobaczylam jakis filmik na you tube wypowiadal sie lekarz ze sa 3 rodzaje depresji, powstaja np z nieleczonych nerwic, to sie jakos razem łaczy. i przerazilo mnie ze on powiedzial ze ludzia w depresji jest wszystko jedno , ze niektorzy z lozka nie wychodza i zalatwiaja swoje potzreby pod siebie, niewiem do kaczki czy cos, to okropne jest boze, ja nie moge czegos takiego sluchac i sama niewiem czy dobrze jest czytac, poglebiac wiedze na temat nerwicy depresji czy tez nie czytac, nie ogladac? przerazilam sie , jak ci ludzie musza cierpiec ze nawte sily nie maja zalatwic soich potrzeb

Kasiaaa czasami lepiej wiedzieć, czasami nie. Wszystko zleży od tego do czego to człowiek wykorzysta. Czy do ratowania siebie, czy do narzekania. Sorki, że tam piszę, ale właśnie jestem na etapie analizowania własnych (nie cudzych) zachowań i widzę teraz wyraźnie, że gdybym inaczej podchodziła do pewnych sytuacji to lepiej by mi było już dawno, choć wiem że chwile gorsze już zawsze się będą zdarzać i że moje reakcje zawsze będą inne niż człowieka który nie ma nerwicy.

Agniesia niewiem od czego moze boleć Cie lydka, ja kiedys stanac na noge a raczej stope nie moglam bo cos mi tam chyba przeskoczylo, trwalo pare dni i odpuscilo;/ niczym nie smarowalam nic. moze idz do lekarza zapytaj jak Cie boli dluzszy czas hmmm. Nie wiem na co moge miec uczulenie, nic takiego nie jadlam, proszku ani plynu nie zmienilam,ani mydla, niewiem ale naprawde to jest okropne mam juz tak drugi wieczor, jak sie budze rano i w dzien jest ok, a teraz czuje poprostu okropnosc.....a jak sie zaczne drapac to wpadne w trans tak jak wczoraj, na szyji mam krostki jakies , juz za pozno wpadlam w trans o nieeeeeee

A wiecie, ja się czuję do dupy, ale samopoczucie mam dobre, :/ jak z kimś rozmawiam, uśmiecham się, żartuję itd, ale czuję się z tą nerwicą różnie, wiecie, bardzo ta choroba zmienia życie, nie sądziłam...i jak czytam was czasem o tych lekach to czuję się jakby jakaś sekta chciała mnie do czegoś nakłonić hahaha:)) przepraszam, piszecie tak że sama jakbym miała cos to bym wzieła:) jak zdecyduję że psychoterapia stoi w miejscu to napiszę i proszę o powtórkę tak fajnych postów!!