Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Agniesia :-) Ja jestem znerwicowana i przewrażliwiona, a na ulotce od augmentinu jest napisane, żeby nie podawać nikomu, kto ma uczulenie na pencyliny. Nie lubię leków i się ich boję, i gdybym tak, jak Ty dostała wysypki, to nigdy w życiu nie wzięłabym żadnej więcej tabletki. Poszłabym do lekarza, który mi to przepisał i zażądałabym innego antybiotyku. Ona Ci nie robi żadnej łaski i jak Tobie się coś stanie to Tobie,a nie jej... Niepotrzebnie Cię straszę. Pewnie wszystko będzie dobrze. Przepraszam :-)

Agniesia, tak nasze smakołyki to lepsze niż tabletki antydepresanty:) wyzwalają tyle szczęścia, ja wasczytam i zajadam ZOO polane czekoladą:D ja też bym nie brała tego antybiotyku, tyle jest ich odmian ze spokojnie moze dac ci inny. Nadzieja25, przy pierwszym ataku miałam wszystko co tylko można sobie wyobrazić, leżałam nie ruszałam się, napinałam mięśnie, miałam uczucię że się rozdwajam,, potem roztrajam, że się unoszę, potem spadam, żę słabnę, umieram, i byłam taka wycięczona i zestresowana że rzygałam co tylko zjadłam i zawroty głowy, rozmazany wzrok,strach, lęki......mogę wymieniać w nieskończoność. na pogotowiu jechałam i wszyscy mówili że stres, depresja, a ja płakałam, i płakałam bo wiedziałam że to nie jest ona, to niemożliwe, zrobiłam wszystkie badania i wszystko dobrze, aztrafilam na moja kochana pania neurolog, i dala mi skierowanie na badania emg, badanie tężyczkowe, no i wyszło szydło z worka, nerwice pewnie też mam bo mam odrealnienia i inne objawy,i nie mam jej wpisanej w kartę, ale objawy jej mam, a czesc z nich to wlasnie tezyczka

Dziewczyny rozmawialam teraz na fb z kolezanka z ktora studiowalam 5 lat temu i sie z nia umowilam na pogaduchy, bo bardzo chce sie z nia spotkac i ma synka i sie boję ze ta toaleta i ze dziwna sie wydam, a taka zawsze na luzie bylam i po tylu latach taka dzika i dziwna i do tej toalety i bede z synkiem a on sie pewnie bedzie buntowac jak sobie ta toalete wymysle, ale pojde bo bardzo chce utrzymywac kontakty z nia bo to dobra dziewczyna i jest bardzo podobna do mnie

Agniesia, nie sadzę abyś miała uczulenie po antybiotyku. Gdyby tak było już by ci się cos działo. Ta wysypka to może szkarlatyna, która daje podobne objawy do anginy lub przyplątało Ci się zapalenie jamy ustnej. W każdym bądz razie idz z tym jutro do lekarza. Zaraz... przecież my tu mamy pielęgniarkę na forum, tylko nie pamiętam która to z Was?