Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim:( mi coś ten dzień i wczorajszy wieczór nie sprzyja, jestem słaba, znerwicowana, beznadziejna.....i można tak wymieniać, omdlała do tego, mdleć się chce i płakać za jednym razem:( nie wiem co zmienić w swoim życiu by było bez stresu. co mam zmienić:(( ta szkoła mnie przeraża i ta choroba i wszystko, znów kryzys mnie łapie ale nie wiem co źle robię

dzień dobry magdzik ,,, tak czasami jest ,że kryzys nadchodzi ale nie rozdrapuj tego na czesci drobne nie ma sensu , wiem jak to jest jak sie czuje bezsens i poczucie błędnego koła. Moja rada jest taka ,zebys mimo wszystko nie zwracała zbytniej uwagi na to ,m rób swoje , mysl pozytywnie !Lek i to wszystko bedzie sie pomału wycofywac

Uczucia bezsensu na szczescie nie mam juz, mialam go tylko jak leki brałam i jak odstawilam to znow wszystko nabralo kolorow ale takie mi sie wszystko wydaje przykre i smutne i takie jakies....nie do ogarniecia....staram sie nie zwracac uwagi ale szukam rozwiazania co zmienic by to przeszlo

Magdzik identycznie czuje jak Ty... dzis wstalam rano i nie daje rady, dlaczego tak jest? niewiem, slabo sie czuje, rece mi sie trzesa mam juz tego dosyc. w lozku tylko czuje sie bezpiecznie... beznadzieja, boze ja juz niemam sily... moze powinnam brac ten cital kur...mac.....................:(((

Witam wszystkich i zaraz znikam!...ale mi się rymło haha. Ja ostatnio jak wstaję i pomyślę tylko co mnie czeka w ciągu dnia to zaraz mam mętlik w głowie i stres, dziś przypomniało mi się, że na 14-tą mam do dentysty ale...zapomniałam zdjęcia zęba zrobić, bo z nim muszę iść i teraz pędem zaraz idę zrobić...może zdążę... i to są dla mnie stresujące sytuacje, wczoraj się uporałam z jedną sprawą, a teraz następną, ciągle coś. To narazie, milutkiego dnia.

Wiecie co, przeczytalam objawy o stwardnieniu rozsianym, i to mnie przerazilo.... http://www.mozginerwy.pl/pl/stwardnienie-rozsiane/objawy-stwardnienia-rozsianego/ bo czasem sie czuje ze reki nie czuje, i taki bezwlad, albo mrowienie, albo bol kregoslupa, ogolnie ciagle ospala jestem, ja piernicze...... ta choroba ponoc jest strasznie bystra... co o tym myslicie? bo ja juz niewiem co mi jest, czy nerwica moja na codzien musi zemna byc? ja juz nie moge naprawde, np jak wieszam pranie, nogi mi drza i rece, wogole skupic sie nie moge, niemam takiego luzu jak kiedys..... mam mniejsze zawroty bo biore te leki na zzawroty, no ale ja pierdziele zeby codziennie czuc sie jak zdechly flak? to mnie juz dobija, ....co myslicie o tym? CO JA MAM ROBIC....

Kasiaa sądzę że miałaś robione badania na wszelkie choroby związane z twoimi dolegliwościami. masz zbadany kręgosłup, płyny itd itd, na pewno nic złego ci się nie przytrafi. myślałaś kiedyś by się na coś zapisać, na jakieś zajęcia sportowe, taneczne itd by poznać nowe dziewczyny i towarzystwo? mi tak doktorek kazał, ale czekam aż będę mogła wsiąść w auto i dojechać na nie sama. my to kasia musimy więcej hormonów szczęscia produkować