Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio widziałam sie z robertem pare lat temu , pogadalismy sobie , zreszta zawsze fajnie sie nam gadało , mielismy podobne zdania co do niektórych spraw , mówiłam mu o swoich kłopotach i przyznał mi racje ale stare czasy ,,, imprezy itd fajnie kiedys było .,,,, Wiem tylko ,że sie orzenił , ma dzieci ale gdzie pracuje nie wiem , w sumie to nie pamietam ,, 5 lat temu go widziałam

Magdzik, pytałas czy bez lekow jestem... tak BEZ LEKOW:)) na nerwice.. jak sie okazalo lękow i tej nerwicy dostalam od zawrotow glowy, co u mnie wykryli na tomografi , i biore juz ponad tydzien leki na zawroty i naprawde mam mniejsze zawroty, wiec i nerwica czuje ze odpuszcza:) czuje sie o wiele lepiej , konfortowo, rozmawiam z ludzmi, smieje sie , bo juz nie czuje zawrotow i nie zaczynam sie trzasc jak galareta z nerwow. bardzo sie ciesze...:) jest o wiele lepiej, tylko spiaca jestem gdyz te tablety co biore betaserc i vicebrol, troche obnizaja cisnienie, ale wspomagam sie kawą i biore witaminy:) i jest okej:) okresu dalej niemam:((((