Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie na forum nie występuje coś takiego jak irytacja, i ma odpowiedź z nią też nie miała nic wspólnego, sądzę że futerko ci wyjaśniło dlaczego:) zaraz młodego mego kładę spać, i trochę się pouczę, już tak naginam studia że oby to wszystko wyszło. Na samą myśl że będę musiała jechać do szkoły to idę siku. naprawdę:/ to jest bardzo stresujący gdy się wychodzi gdziekolwiek, gdybym nad tym zapanowała to 60 % moich lęków by znikneła

Nie pamiętam ile marlena masz lat, ale dużo osób na moich studiach jest z dużą różnica wiekowa, nawet mój dziadek chciał na studia iść, ale choroba go dopadła. tyle ludzi w różnym wieku chodzi że ,to nie ma żadnego znaczenia. uczę się ,uczę, ale moje problemy z pamięcią są bardzo uciążliwe i ten brak czasu i ciągłe zmęczenie:(

Magdzik ,, jestem po 40 tce ale spoko wigoru mi nie brakuje hihi Wiesz ,,ja nie dawno skończyłam dopiero szkołę srednia bo wczesniej ( jak byłam młoda) zycie mi sie skomplikowało i nie było mozliwosci .Nawt do matury podeszłam , ustne zdałam a anglik i matme pisemna oblałam , dopiero na drugi rok .Do tego wszystkiego zdawałam mature ze swoja córka dawałysmy sobie kopniaki nawzajem hi ,, dobre co?!

Sesja posiada kofeinę pewnie i inne cudotwórcze związki? kiedyś jechałam na redbullu, potrafiłam pić jednego pół nocy i było ok, ale ja przy mojej tężyczce nic nie mogę takiego, w ogóle dietę muszę mieć zdrową i nerwicowcy taką też powinni stosować z tego co słyszałam bo zła dieta powoduje u nas, niepotrzebne złe enzymy. więc jak mam zachcianki to wtedy się im poddaję ale z mojej miłości drugiej (kawa a do kawy papierosek) zrezygnowałam i nie wrócę do niej. na pamięć billobil będę brać lub lecytynę, może chodź trochę pomorze, naprawdę jestem rozklekotana. miałam kila minut temu taki lęk że cała się trzęsłam, dawno takiego lęku nie miałam że aż mnie cofało z jakimś zawrotem głowy i strachem. zrobiłam me ćwiczenie behawioralne i przesżło ,ale nieźle się przestraszyłam, w głowie mnie ciśnie