Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Hej bylam dzis nad woda 3 h, zadnych lękow,nic... od wczoraj zadnych lękow,ale jestem taka slaba,i odrealniona,,,,,, dlaczego tak jest? niemam sily na nic,przeraza mnie to. tez tak macie?:(( ktos cos do mnie mowi,a ja niemam sily nawet odpowiedziec i czuje ze odplywam,odcinam sie, odrealniam...... ale juz wole to odrealnenie,niz lęki. czy to nowy objaw nerwicy?

Tak sie zastanawiam..hmmm zawroty troche minely lepiej sie ogolnie czuje, po tych lekach na zawroty glowy... bralam 2 dni xanax, i tak sobie mysle, moze xanax mnie troche wyciszyl tzn niemam lękow, ale moze to on powoduje to odrealnienie...ta ospalosc i brak energii, jak myslicie?

Wiecie co Wam napiszę, że jak sobie przypominam dawne czasy jak dzieci były małe to nie bałam się z dziećmi zastawać sama, a nerwicę już miałam ale może nie aż tak silną, natomiast bałam się straszniwe jak chorowało jedno czy drugie (ciągle mi chorowały i były alergikami), ten strach o nich mnie wykańczał nerwowo, bo mąż w pracy, a ja nawet po zakupy nie mogłam wyjść, bo nigdy nie zostawiałam ich samych, a że straciłam pierwsze dziecko to podwójny lęk miałam, nawet jak w ciązy chodziłam, to ciągle byłam w stresie, żeby nic się nie stało dziecku.

Futerko ja mam tak samo, strasznie boje sie byc sama z corka, na sama mysl np ze mam byc sama to mnie trzesie i juz mam atak paniki i placze. niewiem dlaczego tak bardzo boje sie samotnosci, czyzby to mialo cos wspolnego z dziecinstwa? baskabaska, tak tylko 2 dni bralam xanax, i juz dzisiaj nic nie wzielam, zobacze jak jutro bede sie czula....ale wiesz, teraz czuje sie zamulona spiaca bez energii,ale przynajmniej niemam takich lękow, a jutro zobaczymy jak sie bede czula , sama jestem ciekawa, ja narazie mam spokoj, tzn jestem z tesciowa, pomaga mi, mam wsparcie, nie umusze sama z corka zostawac... moze troche dojde do siebie, zawroty juz mam mniejsze, przez Vicebrol i betaserc co biore