Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

A skąd oni wzieli te zgony na forum, kto im się tak chwalił że zgony są. nie ma opcji takiej, za dużo sobie odmawiasz futerko, nie uciekaj z tych badań , wiesz pani w szpitalu jak chciala mi pobrac krew to sie poplakalam i powiedzilam ze nie , bo po pobraniu trafilam do nich bo mialam atak ktory trwa do dziś!! a ona patrzy na mnie cooo??? te 100ml mysli pani ze od tego zemdleje i stranie sie cos strasznego? to w glowie siedzi, bedzie chciala pani sie zle poczuc to sie poczuje!! i wtedy jak pobierali to sobie myslalam pfff 100ml krwi, co to jest. przeciez to nic. i jakos dawalam racje. to ttylko twoja wyobraznia jak pozwolisz jej na samowolke to sie wystraszy

Ide spać dziewczyny i chłopaki jeśli jakieś czytają:) zrobiłam dzisiaj dużo, jutro jeszcze więcej do zrobienia więc moja pora już nastała. futerko, nie bój się i nie rezygnój, musisz zawalczyć z nerwicą. to jak jechanie na czołówke specjalnie, pytanie kto spanikuje i zjedzie z toru, oby to była nerwica ,spanikowała i sobie poszła

Futerko. To była wyłącznie moja reakcja i nie znaczy, że bedziesz mieć tak samo. Powiem ci tylko, że natychmiast badanie zostało przerwane i zjawił się lekarz, który podał mi w zastrzyku preparat odwracający działanie kontrastu, po czym badanie było kontynuowane bez problemu. Powinnaś być też na czczo do tego badania

Ja te włókniaki to miałam, ale tez nie było ich widać, tylko ja wiedziałam, że tam są i tak jak Ty stale je macałam i sprawdzałam, czy się nie powiększają. To było stresujące, więc dostałam skierowanie do chirurga i było po sprawie. I się ciesze, że tego nie mam. Co do tego kontrastu, to jak człowiek jest uczulony, może być różnie, a teraz jak już tyle zostało napisane, to ja myślę, że Aga, tak się nastraszyła, że żadnego kontrastu nie da sobie wstrzyknąć do żył... Hahaha

Agniesia, o włokniakach czy tłuszczakach to czytałam już dawno, dawno temu ( w różnych mądrych książkach, komputera nie było), bo jednego miałam jako młoda dziewczyna i latałam z tym do lekarzy i ten jeden został niepowiększony ...ale doszło teraz ostatnio o wiele więcej np na udach chyba ze 2, a na rękach od ramion do nadgarstka nawet nie liczyłam ile, bo chyba z 10 sztuk tego jest i różnej wielkości, nauczyłam się już nie zwracać na to uwagi, bo bym się wykończyła z nerwów, a o wycinaniu nie ma mowy gdyż bym była cała pocięta haha...