Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Agniesia u mnie przed okresem zawsze jest gorzej. Mój lekarz powiedział, że przy nerwicy objawy jak najbardziej mogą się nasilać przed kobiecymi dniami. Ewo ja miałam tak z xanaxem jak ty z tym cloranxenem. Potem dostałam na wrazie co lorafen (nie wzięłam ani jednej tabletki!), a teraz też mam hydroksyzynę 10 mg, ale jeszcze nie brałam (nawet wczoraj). No to mi ją zaaplikowali w szpitalu i było ok.

Weszłam sobie do Was, bo potem nie nadrobię, tyle napiszecie. Ubrałam się już, łyknęłam polopirynkę (ale tez boję się jej brać, bo na żołądek szkodzi). Deszcz padał przed chwilą, a teraz słoneczko wychodzi, a ja będę zmuszona wyjść około 16-tej na tą zimnotę...brrr Rolnik, dzięki za wiadomość, swoją drogą to nie chciałabym, żeby Natasza umarła, bo szkoda mi Kuby, lubię go.

Gość aniula1031

Dziewczynki moje drogie ja też nigdy nie brałam nic a nic naprawde ale poprostu nie daje z tym juz rady to zaczyna być udręką i źle mi sie z tym żyje... :(więc mam nadzieje ze uda mi sie to przetrwać :( wiecie ja zmuszona jestem do tego bo sama wiem ze se nie poradze z tym wszystkim ,a afobam wypisuja nawet interniści zwykłym ludziom na lęki i nerwy ... bo ten lek przepisał mi najpierw zwykły lekarz rodzinny a póxniej potwierdził neurolog ze mam go brać .... w domu czuje sie ok nie mam prawie wogóle lęków i jest ok tylko zawroty głowy sa bardzo często a tak to czuje sie dobrze ale za to jak mam wyjść juz z domu to się zaczyna poca się rece zawroty,czuje sie jak bym to nie była ja i stała obok siebie,gorąco się robi,brak koncentracji i strach ze cos mi sie stanie to jest najgorsze choć powiem wam ze walcze z tym raz jest gorzej a raz dobrze zobacze co da mi ta terapia..... może dzieki niej wyrzuce leki na bok i wróce do normalnosci .... powiem wam ze rok juz się z tym tak konkretnie zmagam bo kiedys to przychodziło i znikało w zapomnienie ale odkad zmarła mi babcia,i rózne inne rzeczy to mija rok niebawem od tamtej pory nie moge się otrząsnąc i dojśc do siebie ..... :( ja tez wolałabym nie brac tych leków ale skoro zaczełam je brac to niestety ale musze przejść tam kuracje skoro sie jej podjełam .....

Baskabaska ale ze mnie ślepak nie zauwazyłam twojego postu na górze. Mój tez nie lubi seriali ale ja mam to w nosie. U nas na szczęście kilka telewizorów, więc może sobie iść do innego. Ja mu w tym nie przeszkadzam (hihi). Nawet w piwnicy, bo tam mamy biuro ma telewizor i kanapę to może tam sobie siedzieć. Jemu to na szczęście nie przeszkadza. A ja po tym szpitalu to mam puls 81. Fajnie co? Mógłby być jeszcze troszkę niższy, ale czekam do jutra co powie moja kardiolog.

Gość karolcia04

Agniesia no przed miesiaczka tak samo raz goraca raz zimno ,poce sie jest mi nei dobrze...dzis ja dostalam ...i co bach nerwica sie zalaczyla...ja oprocz tego ze plytko oddycham to nic mi sie nie dzieje...ale to wlasnie jest najgorsze .mam wrazenie jak bym nie oddychala...glupia baba ze mnie!!!hmmm pogoda depresyjna ...ehhh a przy miesiaczce zawsze rwa kulszowa mi sie po ciazy odzywa...