Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Ewo zgadzam się z tobą. Czasami pochopnym działaniem można tylko szkód narobić. Ale zgadzam się też Madzią, że w tej chwili Aga powina zając się tylko sobą i dziecmi. Tylko nie wiem jak długo ona to wytrzyma. Ale nie wypada chyba o Adze rozmawiać a nie znią. Agoficek jeżeli ci to pomoże to jedź do mamy, przejdź się pomyśl sobie. I zobacz Aga wychodzisz sama. Super! Kolejny krok do zdrowia.

Gość agnieszkaficek

Nie pojechalam do mamy bo dzieci akurat weszy a erotoman internetowy wyszedl a nie bende tych dzieci po nocy po cmentarzu ciagla wlasnie szykuje im kapiel,jak ta tomografia mi wykarze ze nic tam nie mam skoncze ten oddzial dzienny i sie wynosze koniec ludzenia sie to jest skonczone zero bo wacet ktory zdradza jest dla mnie nikim

Gość aniula1031

Hej dziewczynki wróciłam godzinke temu ,wizyta trwała 50 minut i powiem waml ze wypłakałam sie przez te 50 min i jest mi lepiej ,lżej,i zaczynam już terapie konkretna od następnego tygodnia też we wtorek i na 17 ,powiedziala mi pani terapeutka ze spotkan bedzie z 6 conajmniej ,więc wyszłam z gabinetu z nastawieniem ze będzie lepiej wręcz dobrze :) boli mnie tylko głowa od płaczu... Agaficek ,przeczytalam troszke co tu napisałyście i powiem ci kochana ze dziewczyny ci dobrze radza nie możesz sie tak dawać traktowac tez nie uznaje faceta który zdradza,i bije kobiete to poprostu okropne co przezywasz,ale nie dawaj sie i patrz tylko teraz na siebie i dzieci ,aby do końca roku tak jak piszesz i zyczę ci naprawde z całego serca abyś odnalazła spokój i szczęście,a truć tabletkami nie warto pomyśl sobie ,jak byś to zrobiła i dzieci musialy by zostać same bez ciebie z nim ,wiesz jak to by wpłynełóo na ich zycie ,zobacz sama straciłaś mame i jak to przezywasz więc nie pozbawiaj swoich dzieci rodzica ,bo to najgorsze co może być,jesteś młoda,wierz mi odnajdziesz miłośc i to uzdrowi twoja dusze ,jest wiele mężczyzn którzy napweno zechcą obdarzyć cię ciepłem i miłościa i szacunkiem ,bedzie dobrze ja w to wierze :) buziaki śle

Nie tylko położył głaz na klatce piersiowej, ale jeszcze mam kłopoty z widzeniem i mam wrażenie, że cześć mojej głowy należy do kogoś innego i język jest sztywny i kłopoty z ruszaniem nim i jeszcze mam wrażenie, że mam nogi z betonu i nie mogę zrobić kroku...!! Ale jeszcze nigdy nie zdarzyło się, że mi to nie przeszło. Jestem chyba dużo starsza od Ciebie Agaficek i tak jak napisałam czułam się bardzo wiele razy i zawsze nic się nie stało!!! Tak ta pieprzona nerwica działa. Niestety. Na pocieszenie mogę Cię zapewnić, że to z czasem mija i nie wraca :-)

Już mi się tak o dawna nie dzieje :-) Zapewniam Cię, że i Tobie wcześniej lub później to minie, tylko musisz walczyć. Psycholog, leki, spokój i będzie dobrze. Zacznij pracować nad sobą, wyznaczaj sobie malutkie cele i nie odpuszczaj i walcz o malutkie radości i malutkie sukcesy. Przestań zaczepiać swojego męża. Przyjdzie czas, nabierzesz sił, to zobaczysz co zrobisz, a teraz walcz o spokój i wyciszenie. :-) Tobie potrzebny jest psychoterapeuta i znajdź go!!

Agaficek trzymaj sie podjętej decyzji i pomyśl że robisz to nie tylko dla dzieci, ale i dla siebie. Ja już pójdę zaczął się mój serial może się trochę oderwę, bo zaczęłam się źle czuć i już się wkręcam. Boli mnie głowa kręgosłup, ręce drętwieją, w klatce boli i słabo mi sie robi. Cholera. Przeciez miałam robione echo i nie powinno mi sie tak dziać. Spokojnej nocki dla wszystkich