Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Aga. No ja zagladałam parę razy ale napotykałam tylko ciszę. Może dzisiaj wszyscy dobrze się maja i dlatego nie piszą. Ja dzisiaj kiepsko. Puls co prawda w miarę, ciśnienie też, ale cała jestem taka rozstrzęsiona i boli mnie kręgosłup i mam te zawroty prawie cały czas. Mam nadzieję, ze jutro będe w stanie iść do pracy. Muszę jeszcze poprosić panią doktor, żeby napisała mi jeszcze raz badanie na rezonans kręgosłupa, bo może od tego te zawroty. A ty jak tam dzisiaj?

Tak pomagaja jej, mowi ze od pol roku jechala na tabletach az jej sie w glowie krecilo, poszla do neurologa dal jej skierowanie i tomograf i ja odrazu zostawili w szpitalu tu, bo ma obrzek, pod kroplowka lezy, i leki bierze, jak jej to nie zniknie to jakas oprecaja, bardzo fajna pani, jak chcesz odwiedz mnie, na kolejowym leze w katowicach na panewnickiej, 3 pietro pok 1:) nie zartuje, ja tu widze co sie dzieje, jedna laska wczoraj przyjechala z zawrotami glowy tak jak ja...i tez jej beda robic rezonans i inne tam...ehh mowie wam , jak ja chce byc zdrowa!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak bardzo chce

Ja nic jeszcze niewiem.... biore nadal leki na dotlenienie mozgowe , bo po omdleniu musze, i jakies na zawroty glowy , jak czytalam o tych lekach to sa spoko, nie jakies psychotropy. no i niewiem nadal nic kochane, martwie sie, jutro wszystko wyjdzie, wiem ze dzis tracilam rownowage....jak szlam sie umyc, teraz jest lepiej troszke. ale dobija mnie ten stan trzymajcie kiuki by wyszlo wszystko dobrze

Czytam o Twoich bólach głowy. Ja miałam bóle głowy. Na początku po prostu bolała mnie głowa, ale z czasem nie mogłam spać, nie mogłam jeść, każdy dźwięk odbierałam jako ból. Trafiłam nawet do szpitala na neurologię.Jak tylko znalazłam się w szpitalu bóle ustały. Zrobiono mi wszelkie możliwe badania i niczego nie wykazały, więc diagnoza była taka *tylko spokój może panią uratować*. Zaczęłam dostawać xanaks i po tygodniu poszłam do domu i bóle wróciły w mniejszym natężeniu. Po 2 miesiącach brania leku, bóle ustały. Niestety wracały każdej wiosny i każdej jesieni przez kilka lat, ale nigdy już tak silne. Od kilku lat nie boli mnie głowa w tamten sposób.

Witajcie wszyscy!! Kasiaa skad ten obrzek sie bierze, mowili jej? wiesz aga tez bym chciala ten kregoslup zrobić bo tez slyszalam ze to od niego duzo rzeczy moze byc. jejku, okropienstwo. Ja to dziś nie wyrabiam, zaraz synka kłade bo musze juz jutro z dziekanem sie skontakowac by u niego zaliczyc egzamin a by zaliczyc musze do jutra cos wykuc, moj synek caly dzien marudka, krzyczy. mam ochote krzyczec ,ale on to robi doskonal lepiej ode mnie:) aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!bRAK sił mam.