Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Ja siedzę w domu. Pani doktor jutro wypisze mi zwolnienie. Dzwoniła do mnie dzisiaj rano i ustaliłyśmy, że mogę brac ćwiartkę concor, żeby organizm sie przyzwyczaił i powiedziała, że jeżeli boję sie leków antydepresyjnych to można śmiało spróbować z hydroksyzyną, bo nie uzależnia a jest dobra na lęki. Dzisiaj czuje się w miarę ok i o dziwo zrobiłąm już pare rzeczy w domu. Agaficek nie rezygnuj z neurologa, bo później bedziesz żałować. Wymuś na niej to skierowanie i szoruj na badanie. Chociaż ja jestem pewna że nic ci nie jest to po badaniu ty się uspokoisz. Mnie od razu uspokoiło jak w piatek zrobiłam ekg i wyszło ok. Miłego dzionka, będę zaglądać

Gość agnieszkaficek

Ja czekam na siostre idziemy na zakupy musze tym dzieciom kupic nowe majtki skarpetki sponiie koszulki i kurtwi jesienne,bo nikt za mnie tego nie zrobi a poczebuja to bo do tego przeczkola.mysle ze dam rady ale juz wybralam sklepy ktore sa blisko poradni he he i droga pujde gdzie co krok sa poradnie ha ha,czlowiek nawet musi myslec i kabinowac ktorendy isc jak cos masakra

Gość walencjanka

Hej! trochę się boję, ale wiem, że trzeba iść do lekarza! czy ktoś z Was mógłby mi doradzić jakąś klinikę, lekarza w Krakowie? czytałam o dwóch: na Lenartowicza i na Kopernika. Ktoś może coś o nich wie? Może doradzić? Dzięki i wszystkim miłego, SPOKOJNEGO dnia życzę!

Nie Agnieszkaficek, nie piszesz sama do siebie, bo ja w ciągu dnia tu zaglądam i czytam (myślę, że nie tylko ja), żeby nie mieć dużych zaległości, a pisać nie mam czasu, bo to na poczte, to do apteki i obiad zrobić, dopiero wieczorkiem mam taki luz większy. Jakiś malutki krok aga zrobiłaś do przodu dziś, pochwalę Cię za to...i rób następne.

Witajcie! Ciesze sie aga, że wybrałas sie do tego lekarza, nie było tak zle, prawda? Jeżeli masz skierowanie z NFZ to niestety bedą terminy, zadzwon i zapytaj jaki jest najblizszy termin do badania. Walencjanka! z doswiadczenia moge Ci polecić Poradnię Neurologiczną w szpitalu specjalistycznym im. Dietla na ul. Skarbowej 4. Dr Sotowska. Rej. telef. na podst skierowania w godz. 10.00-17.00 pod nr 12/68 76 270. Jest to lekarz, która prowadzi moją bratową . Ona leczy sie u niej prywatnie od 20 lat (stwardnienie rozsiane), ale jak trzeba jakies robic badania, kładzie ją na kilka dni na oddziale i nie płaci za to grosza.

Hej ja tez tu zagladam:) Dzien minal... nastawilam sie ze bede sama, a przyjechala niezpowiedzianie kuzynka z synkiem... myslalam ze nie przezyje z nia calego dnia, zaczelam sie cala trzesc i wzielam cwiartke xanaxu..prawie nic nie moglam zjesc z nerwo. palilam tylko eh... dziwnie sie ogolnie czulam;/ ale jakos wytrwalam, potem przyjechal moj maz. bolala mnie glowa...taki tępy bol , czy to z xanaxu? bylam potem zla ze wogole ten xanax wzielam, przeciez dalabym rade bez niego? mmm hm dziwna jestem.... ale zawroty mialam nadal;/ mimo xanaxu i co teraz? mam myslec ze cos mam z glowa? i tez isc na przeswietlenie skoro mam te cholerne zawroty?????????????? jak myslicie

Kasia neurolog powinien cię skierować z tymi zawrotami głowy, ja też je mam i wszędzi mi skierowaniami na rezonanse machali przed oczami. ja jestem cały czas omdlała, słaba, leżę i nie mam siły na nic. mam uczucie że mdleje cały czas. CHOLERNA TĘŻYCZKA!!