Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszkaficek

Juz nawet na jego temat rozmawialam z terapeutka moja i ona powiedziala zeby ze mna przyszedl nawizyte zeby z nia porozmawial on by mu wytlumaczyla na czy polega nerwica lekowa i ze nie udaje itd no ale on mi powiedzial ze jestem glupia myslac ze on tam pujdzie on tego niechce sluchac jak nie to nie nic na sile

Dzień dobry, ja jak pościągałam pierśćionki( obrączkę, zarenczynowy i z narodzin syna) i położyłam gdzieś i mój były znalazł to sprzedał, a jak wykupił po wielkiej aferze to zaczął pojedynczo sprzedawać i swój sprzedał zanim była mowa o rozwodzie. a mnie lęki znów łapią, no trudno...trzeba temu sprostać, ja wczoraj pobiłam rekord od ataku do 00:38 nie spałam bo musiałam tą książkę czytać i mi łezka staneła w oku i mam wolne ręce mogę co iinnego robić bo tak książka odrywała mnei od wszystkiego taka ciekawa

Witajcie, a ja sama jestem znowu i nawet jesc mi sie nie chce sniadania, zawsze tak mam jak sama jestem, potrafie nic nie jesc;/ niewiem czym sie zajac, troche juz posprzatalam a i tak skupic sie nie moge, poprostu bede sie nudzic a dla mnie to najgorsze:( pojde sie poopalac z corka na koc ale to pozniej no i coz kolejny dzien do dupy, chociaz chcialabym myslec inaczej...nieda sie!

Kiedys nie znałam tego uczucia lęku i bylam bardzo szczesliwa, a teraz przez ten stan nawet boje sie chodzic bo mi sie ciagle kreci w glowie, ani nic zrobic, niestety zmuszam sie do kazdej czynnosci bo niemam satysfakcji z tego co robie jak mi sie tak kreci i rece drza, to okropnei beznadziejne... kiedys bylam szczesliwa, nerwica rujnuje moje zycie, ten kto tego nie doswiadczyl, uwaza nas za jakies nie normane.. a to nie jest tak:(

Gość agnieszkaficek

Kasia rozumiem cioe doskonale mi sie nie kreci w glowie ale za to tez mam inne dolegliwosci uciazliwe mi np z rana jest strasznie slabo jak sprzatam to musze co chwile odpoczynek robic bo sie czuje strasznie slaba i cala sie trzese,to tez jest uciazliwe