Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

A ja właśnie przechodzę kryzys, ja też mam problem z myślą o śmierci boję się jej panicznie!!! i dziś atak za atakiem, powiedzcie mi macie bardzo silny ucisk głowy bo ja mam bardzo silny teraz ten ucisk i mi słabo aż....że aż ten ucisk na oczy i uszy naciska. macie tak?? to jest okropne, lekarz mówił że będą złe dni no i mam...

Wiecie, mój były jak przyszedł by pójść z nami na plac zabaw itd i poszliśmy na mieszkanie do mnie bo zostawił tam kurtkę , mały w pokoju latał i się bawił a ten mój były naglę z łapami się do mnie rzucił, zaczął przytulać i łapać! a mój syn tak się zdenerwował, a ma troszkę ponad półtora roku i rzucił się w moje ramiona by mnie bronić i zaczął krzyczeć i już do mego byłego nie chciał iść. :/ ten człowiek mnie do szału doprowadza,

Zrobiłam mu aferę i powiedziałam że następnym razem dostanie w twarz ode mnie, ale stwierdził że on może wszystko robić:/ a co z tym uciskiem głowy macie je aż takie silne że się zaczynacie tego boić, i lęki napdają, mam dziś kryzys,:(

Magdzik ja bym Go wogole do domu nie wpuszczalla!! Tak glowa tak moze bolec i tak promieniowac jak mowisz...moja tesciowa tak ma, to ponoc okropnie boli. Wspolczuje... Ja dzis zero dolegliwosci, jak fajnie, nawet zawrotow niemam:)) xanax czyni cuda....hm

Aga ja się wcześniej też bałam apapu jak sie to wszystko zaczęło, ale kiedyś na wizycie domowej była lekarka i mi powiedziała, że to naprawdę bezpieczny lek tylko nie wolno jak kazdego nadużywać Magdzik23 no to ci współczuję. Trza było delikatnie (tak żeby się mały nie zdenerwował, bo zawsze dzieci najgorzej to przechodzą) pogonic dziada!

Wiem że delikatnie, powiedziałam mu by mały się nie przestraszył, nie wiedziałam że tak moj syn zareaguje, gdy mieszkalismy razem wiele razy do rekoczynow i szarpań dochodziło, i maly miedzy nas wtedy z placzem podbiegal:*(((( i jak on sie zblizyl w niewazne w jakis zamiarach to szybko przybiegl mnie obronic:*(( az mi sie plakac chce jak sobie to przypomne. te fizyczne dolegliwosci sa straszne, a przy nich lęki. kasiaaa tak xanax działa zwlaszcza ten o przedluzonym dzialaniu bo na caly dzien ci starcza, ale nie naduzywaj go....bierz tylko wtedy gdy naprawde jest zle, to wtedy bedziesz pokojniejsza ze on jest a go ostatniio nie bralas to sie nie uzaleznisz:)

Nie mogę poddać się tym dolegliwościom bo dużo zrobiłam, zrobiłam wielki krok w przyszłość, nie mogę się dać omotać. muszę badania na bolerioze zrobić to dokładne, droższe(;prawie 200 zł:/) ale nie moge rodziców prosić bo też lekkko nie jest finansowo, badania mogą poczekać jeszcze.

Baskabaska stóweczka:)))!!!!! Ja nie nawidze byc sama, wpadam w jakas taka tesknote i mam lęki...i dzien mam sknocony bo sie ciagnie,ale...co mam zrobic:( moze jutro maz mnie zabierze do tesciowej na pare dni z mala i tam pomieszkamy jak tak niechce byc sama, a tam bede z tesciowa.:) Cyganka, ja ci nie doradze, bo ja niemam bolow glowy, mam zawroty , uczucie omdlenia, panika, lęki...wiec niewiem co na bol? amol moze wcieraj, no i tabletka;/

MusZę się z wami porzegnać, idę się położyć i dokończyć wkoncu tą książkę!! :)) jestem beznadziejna teraz, mam kryzys, lęki, słabo mi , mam ochotę panikować, i w ogóle boję się jutra, ekstra co, aaa muszę ćwiczenia zrobić behawioralne zapomniałam 20 minut się spóźniam. buziam i słodkich snow zycze wa,m

Dzięki jeszcze raz za życzonka, Wy najlepiej wiecie czego sobie życzę...tego samego co Wy. Mnie cysto pryz nerwicz towaryzsyz ból głowy ale miałam taki ścisk na zmianę z takim bólem w jednym miejscu na głowie i stale u psychiatry narzekałam na to,gdyż to wtedy było najbardziej dokuczliwe, natomiast lekarz to ignorował i tylko pytał czy to tak jakby gwóźdź w głowę wchodził, ja przytaknęłam, a on nato , że to przy nerwicy tak może być. teraz od dłuższego czsu nie mam takich bóli ale za to co innego na to miejsce weszło.