Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Babsi az mi sie lza zakrecila w oku.......... ja mam corke 4,5letnia, z ktora spedzam caly moj czas ,i gdyby nie ona czasem byloby zle.. Czesto jesli czuje sie *dziwnie* przytulam ja, rozmawiam, kaze jej by mi cos opowiadała, ona bardzo mi pomaga!!!!!!!! wiem co czujesz.

Do megi71- No dlatego mowie , ze mi nie pomaga ;) To moje placebo. Bralam go przez 3 lata ale chyba nie bardzo mi pomogl skoro do Was pisze i tak naparwde jest coraz gorzej. Ile ja bym dala zeby mi wrocily dolegliwosc sprzed 3 lat. Ta naprawde w porownaniu do tego co jest teraz nic mi nie bylo.Zawsze mam mam schize ze po jakims nowym leko cos mi sie stanie, mam ich mnostwo w szafce. Wszystkie wykupuje. hydroxyzinum, signopam, xanax, Ostatnio przepisali mi afobam. Nie wiem , bral to ktos z Was.??? Kazali mi to wlasnie brac doraznie Czy to starsznie zamula? Bo janiestety musze byc przytomna bo jezdze samochodem i to na dodatek z moim malym sczesciem ;)

Gość agnieszkaficek

Babsi ja bralam afobam powiedz jaka dawke masz tego afobamu,po ja mialam ta najwieksza 1mg i pralam polowe z tego ale to na wieczur i na poczatku mi sie krecilo w gowie i zaraz saypialam ale ppo cwiatrce bylo ok,teraz mam 05,i jak bym z tego wziela cwierc to normalnie bym funkcjonowala

Gość agnieszkaficek

Kasia ja juz niewytrzymie nawet jednego dnia w tym upale kupie i bedzie na drugi rok,do xxx wiesz ciekawi mnie tylko z czego wywnioskowales/as ze jestem idiotka,a dla mnie ty jestes jeszcze wiekszym idiota idiotka niz ja bo obrazasz i uciekasz tak normalny czlowiek nie robi ha ha ha

No to masz babsi to samo co ja. Magazyn różnych leków, a ja wciąż trzymam się jednego ale biorę go stale. Może powinnas zgłosić się do lekarza, powiedziec o swoim stanie. Jest tyle innych skutecznych i bezpiecznych leków. Nie mam afobamu, ale to lek z grupy benzo jak mój alprox. Gdy wezmiesz połóweczkę nie zamuli Cię a uspokoi

Ide sie polozyc,spanie mnie zmoglo,moze sie dzis wyspie:) z tych upalow juz jestem zalulona!! AgaF hehe, musisz byc zdesperowana z tym wiatrakiem, no to kup sobie , bedzie Ci lepiej i jak sie wodapolejesz to bedzie super hehe:) ide spac, dobranoc wszystkim. teraz czuje sie ok, jakbym nie miala problemu........ eh dziwne to,pa!:)

Do megi71- Po ostatniej wizycie pogotowia przysieglam sobie ze nie pojde juz do lekarza. Niech sie dzieje co chce , najwyzej umre, ale nie pojde. Nawet lekarstwa zalatwiam sobie przez znajomych. A powiedzcie mi , czy Wy jestescie szczesliwi?? staram sie znalesc u siebie przyczyne dlatego pytam. Moze tu lezy problem.

Ale pędzicie z tymi postami...witam Was, dziś jestem tu pierwszy raz i jeszcze nie przeczytałam wszystkiego (jutro chyba to zrobię), jestem wykończona, byłam cały dzień u koleżanki w Gdyni i cały czas przy kompie, uczyłam ją i zakładałam maila, konta na portalach społeczn. itp. Kiepsko się dziś czuję, cały czas jakaś spięta jestem, a pogoda u nas piękna była i nie ma takich upałów jak u Was dziewczynki, dało się wytrzymać... O jejku, a co to? i tu ktoś zaczyna mieszać?..nie daj się agaficek!! wszystkie stoimy za Tobą!

Babsi ja jestem szczesliwa, uklada mi sie w malzenstwie, coreczka super, zdrowa, przeprowadzilismy sie nawet ... lecz... czuje sie samotna... Chce sie wyrwac od wiosny do pracy, bo nie lubie byc sama:( ogolnie, dziecinstwo mialam szcesliwe, mam dopiero 25 lat:( zauwazylam ze wiekszosc mlodych ludzi nerwica łapie

Do kasiaaaa- tak tylko pytam, caly czas szukam tego co moze nas wszytskich laczyc. Bo na pewno jest jakis wspolny mianownik. Cos musialo sie wydarzyc albo dziac ze nas to dopada..... albo w sumie , moze ze zlej strony sie do tego zabieram. Juz nic nie wiem, lapie sie jak tonacy brzytwy. Tak siedze i rozmyslam.