Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Juz mi przeszlo moja mama przyjechala po m nie bym wrocila, wiecie moj brat ma 19 lat:/ od wariatek zaczal mnie wyzywac i bym syna zaczela wychowywac:*( wiecie jak sobie radzic z tymi emocjami, co robic jak sie spotyka takich ludzi, wczesniej bylam wredna i zlosliwa a teraz wiem ze nie moge, siedzialam i przez zacisniete zeby mowilam mu by lepiej mojego syna nie ruszyl!! i nic, siedzialam i potem wyszlam i mi minela zlosc, ale secemi gardlem wychodzilo, bilo jak oszalale, nie wiem co to bedzie jutro przez ten nerw. jak wy radzicie sobie w stresowych sytuacjach. agnieszkaficek wspolczuje ci ale ja czuje sie jakbym miala sie rozstopic i glowa tez mnie cisnie od tego slonca. bleee maz zapytal sie czy moze wziasc syna do zoo na caly dzien, powiedzialam ze tak ale ze mna,zapytal czemu i powiedzial ze przeciez juz normalny jest a jak wkurzona sie zrobilam i powiedzialam ze moze NAJPIERw zaczalby byc ojcem wpadac, bo on nie wie kim ten czlowiek jest, a ten sie wkurzyl i zaczal sie drzec, zly dzien, na moja babcie nakrzyczalam dzis bo zaczela bronic mojego brata ze przeciez nic mu nie zrobil zlego, a moj syn podkowka i prawie plakal bo nie wiedzial co sie dzieje:( zly dzien, zly dzien, zly dzien!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja dzisiaj nie wyrabiam, tak mi duszno, niema czym oddychac, bralam 5 razy zimny prysznic, teraz leze w lozku, dom nagrzany, bo caly dzien mam tu slonce, normalnie cala sie kleje i poce i dusze,i niewiem czy wziasc znowu hydroxyzyne bo mi tak zle i jeszcze jakies nerwy dochodza. przyjechal moj maz, tak za nim tesknilam, macie cos takiego jak jestescie same ze tesknicie, taka pustke czujecie? mi to nie pomaga w nerwicy

He he no mam blisko, ale mi sie niechce hehe, jestem cala obklejona, nie dla mnie taka pogoda, jezszcze jutro ma byc tak;/ 31 stopni, a w sobote juz tylko 22, och czekam na sobote bo niewiem jak jutro zniose kolejna hice;/ AgaF hehe wspolczuje Ci, ale ja tez mam ukrop tu;/ masakryczny, gorzej mam w domu niz na ogrodku;/ i niemam wentylatora buuuu

AgaF mi tez jest tak nie dobrze!!! od popoludnia i duzo czasu spedzalam na sloncu i teraz zaluje bo sie beznadziejnie czuje.Aga idz pod zimny prysznic to pomaga, chociaz na chwile!:) xxx......... nie wypowiadaj sie kimkolwiek jestes...... widocznie nie jestes w temacie.!!!!! i dobrze, bo nie zycze Ci nerwicy, wiec spadówa!!!!!!!!!

Witajcie, dlugo sie bronilam przed tym zeby zajrzec w temat o nerwicy , bo mimo ze walcze z nia tak naprawde 5 rok, to caly czas usiluje sobie wmowic ze jednak lekarze sie myla i naprawde jestem na cos chora :(( Ale juz nie daje rady. Ponoc uswiadomienie sobie pewnych spraw to poczatek sukcesu.... a wiec poddaje sie..... i jednak zaczynam wierzyc ze nabawilam sie tego paskudztwa. Wiem co to nerwica i jak ciezko ja pokonac , dlatego tak bardzo nie chcialm sie do niej przyznac. Mam 30 lat i 6letniego synka.... Nawet nie wiem co napisac i jak sie Wam przedstawic bo to chyba i tak nie ma znaczenia. Wiem skad wziela mi sie nerwica . Mam pelna swiadomosc, przyczyn psychologicznych i tego jakie poniosly za soba konsekwencje. Tak naprawde chcialm sie tylko wyzalic. wyzalic przed kims kto moze w koncu mnie zrozumie.... najsmieszniejsze jest to , ze jestem bardzo silna psychicznie osoba. Nikt z ludzi co mnie otaczaja poza domownikami nawet nie zdaje sobie sprawy z tego co przechodze :( Moze czas to wszytsko zmienic....ale na to niestety trzeba miec sily , ktorych ja juz nie mam :((

Tak?ciekawe? a miales/as kiedys atak nerwicowy? wiesz co to wogole jest? mdlales bez powodu? wykrecalo Ci rece? robilo ci sie nie dobrze bez powodu? miales wrazenie ze sie dusisz? serce walilo ci jak dzwon? Chyba nie skoro ublizasz Adze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec sie nie wypowiadaj

Aga zajrzałam teraz i widzę, że się denerwujesz. Spokojnie kochana wszystko będzie dobrze i idź pod ten chłodny prysznic jak mówi kasiaaa xxx ja myślę, że tą opinię (subiektywną) powinieneś/powinnaś pozostawić dla siebie. Jeśli denerwuje cie to co piszą inni to po prostu nie czytaj, a jeżeli chcesz się wypowiadać w sprawie Agificek to zacznij od przeczytania WSZYSTKICH jej wypowiedzi. Tobie po takich przeżyciach trafiłaby się nie tylko nerwica. Chyba Ci jej nie życzyć?! Chyba nawet nie rozumiesz podstawowego pojecia jakim jest lęk i co on może zrobić z człowiekiem! My rozumiemy. Jak wchodzisz na takie forum i się na nim wypowiadasz to poznaj przynajmniej genezę tego co w nazwie forum. Mimo wszystko nie życzę Ci doznania uczucia jakim jest paniczny lęk i męczenia się z nim jak my tutaj. Oczywiścia masz prawo się tu wypowiadać, tylko zastanawiam się jaki miałby mieć to cel?! Pozdrawiam