Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Paullaaa czytając twoją historię o lotnisku zanim skończylam i sobie to wyobrazilam to aż mnie lęk złapał! gratulacje!! nie dałabym rady jeszcze. Agniesia, a skąd ty jesteś?? cały wrzesień ma być słoneczny więc na pewno zdąrzycie wyjechać nad morze. U nas taka burza była że aż się obudziłam od trzaskania, te blyskawice byly tak glośnie ,wichura deszcz, wszystko pozamykałam mimo że gorąco było. okropność. dalej chodze zła i krzycze na wszystkich:D na pewno to przez te kobiece dni...a ja nie mogę się denerwować bo wróci ta gorsza tężyczka. ale i tak ucisk w głowie i uczucie mega odrealnienia, ale to standard juz u mnie:((

Hej wszystkim. Obudzilam sie o 3 w nocy i zasnelam chyba po 4, i sie tak wiercilam, czulam jakis lęk,ale powstrzymywalam sie jak moglam by nic nie wziasc na uspokojenie,jakos zasnelam. teraz znow jestem sama z corka,smutno mi, i do 17 tak musze wytrzymac:(

Kasiaaa super że powstrzymałaś lęk, ja miałam lęki najmocniejsze wieczorem jak brałam leki i je rzuciłam, od kilku dni się dopiero unormowało i wieczór znów jest dla mnie po części relaksem, chociaż i tak w głębi trochę stresem. ależ ja zmęczona, dziś będę drzemac sobie z synkiem. nie ma innego wyjscia, chyba ze mi ksiazka nie pozwoli:D

Dzień dobry! A ja nie zarwałam nocy spałam jak dziecko po tych lekach. Kasiaaaa nie bój sie brać citabaxu jest super ja tylko żałuję że go sama odstawiłam bez konsultacji z lekarzem byłabym pewnie w dobrej kondycji i nie musiAŁABYM BRAĆ NIC DODATKOWEGO DZISIAJ A TAK

Matrz mam nadzieje ze zmadrzeje i zaczne brac cital, ale narazie ie potrafie, moze na psychoterapii zrozumiem. Magdzik, jestes zla pewnie przez okres;/ tez tak mam... wyluzuj:D chociaz troszke:) tez jestes sama z synkiem dzisiaj? u mnie sloneczko, moze sie potem poopalam:) narazie ogladam bajki z corka:)

AgaF wytrzymasz, tipsy to z jakas godzinke sie robi:) ja pamietam jak robilam tipsy w zakladzie, to 1,5h siedzialam i bylo tak fajnie, teraz na bank bym nie wysiedziala, co sie zemna porobilo:( nie nakrecam sie, bo ktos by mogl powiedziec ze przesadzam...otóz nie, bo wiem jaka bylam a jaka teraz jestem nie do poznania:(

Agnieszkaficek myśl by zostałą dłużej i sobie poplotkujcie:) tak sama z dzieckiem, CHCIAŁABYM!!! nie potrafię, tatę wyrzucam by sam pojechał do banku bo we wrocławiu nie ma czegos takiego jak toaleta dla klientów!! a nie chcę ddatkowow się stresować że ktoś pomyśli co mi jest. tylko do godzinki czasu go wyrzucam, potem do tesco na zakupy po pampersy i może jakąś koszulkę sobie w promocji kupię:/ na poprawę humoru. sama nie wiem. mialam do okulisty na 12,40 jechac dwa miechy czekalam ale nie ide:( jakos jestem niepozbierana dzis, i nie chce mi sie, jest goraco i mam dzien odposzczania sobie wszelkich obowiazkow. nie wiem czy to dobrze:/

Jadę jednak z tatą zaparkje przy swojej firmie, podejde do mamy a on do banku w miedzy czasie skoczy a ja bede mogla spokojnie ztoalety skorzystac, ja mam masakre z ta toaleta, ona mi bardzo utrudnia wszystko bardzo bardzo bardzo:( potem tesco, i leżanko na ogródku, siedzę na nim i nic się nie opalam:/