Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Załamka26
Witajcie Wszyscy!!! Ja to dzisiaj mam masakre...Musiałam iść na pocztę i do banku zanieść rachunki...Ledwo żyje bo właśnie wróciłam i mam kompletnie zatkane uszy, nos, zdrętwiałą głowę i ciężko mi się oddycha. Cały czas sprawdzam tętno i wali jak szalone :( Poza tym jak stałam w tym banku to prawie straciłam świadomość co się dzieje w koło, nawet mi oczy mgłą zaszły a te zatkane uszy sprawiają, że wszystko słyszę jakby daleko. Znowu myślałam że odlatuje, że zaraz umrę. Nienawidze tego!!!
czesc wszystkim ja od 2 tygodni mam problemy wszystko zaczelo sie jak grom z jasnego nieba:( boje sie ze cos mi jest ale wiem ze jestem zdrowy studiuje medycyne i troche sie na tym znam a pomimo tego nie moge sie opanowac na uczellni wszystko ok sesja do przodu i na zdrowy rozum powinno byc wszystko ok a ja nie czuje sie soba, jakby na jawie ... ma ktos z was podobne objawy:kolatanie serca, zawroty glowy dusznosci-tak po prostu nagle i znikad boje sie wychodzic do ludzi ze mi cos sie stanie:( pozdrawiam
Gość szara_ja18
właśnie... doły tylko potęgują objawy... ja raz miałam taki atak że myślałam, że to zawał... zrobiło mi się strasznie słabo a serce myślałam ze wyjdzie ze mnie i stanie obok... to był okropny wieczór. a czy masz artysto stresujące życie? studiujesz medycynę tak? a co konkretniej?
Załamka 26 wiesz co ja też tak miałam ,tez nie potrafiłam patrzec na siebie ,wszyscy wkoło mówili mi że jestem mądra ,ładna a ja myslałam ze oni tak mówia bo po prostu chcą byc mili ,ale teraz tak nie mysle ,i wiesz ze lepiej sie czuje ,wiesz chciałabym Ci jakos pomóc bo wiem jak człowiek się czuje w takiej sytuacji ~~~~i mma takie pytanie ,czy u Ciebie w rodzinie była jakas taka sytuacjia która ,spowodowała takie myslenie ???
CZESC Szara czesc i pozotalym dostalem info od Kamy ze mnie wzywalas ? hehe to bardzo mile ze pamietasz .Ja odpuscielm sobie na troche czytanie tych postow bo generalnie nie poprawialy mi samopoczucia Ogolnie jest nie najgorzej ale caly czas cos mnie dreczy widocznie niechce ta zmora sie ze mna rozstac ael wkrotce ja przegonie !!! A co u ciebie ok ?mam nadzieje ze odnosisz jakies sukcesy w walce z tym choerstwem pozdrowienia
Gość szara_ja18
no może nie wzywałam ale poprostu długo Cię nie widziałam:) tak jak Anki czy Nataszy :) u mnie jakoś leci;) ogólnie samopoczucie dobre ale stan mojej psychiki jak u nas wszystkich - mniej niż średnio :P w czwartek mam rezonans głowy i się dowiem boskich jasności... pozdrawiam :* czy ktoś z Was podawał na forum swoje gg?:)
acha rozumiem szara ale dzieki mimo to mam nadzieje ze rezonans wyjdzie pozytywnie oczywiscie dla ciebie i bedziesz wolna chociaz od tych mysli ze cos nie tak jest z twoja glowa ja gg nie podawalem ale pare osob tak do nie ktorych pisalem z dwiema mam kontakt i jest ok jak chcesz to mozesz kiedys pzreslac swoj to pogadamy ale to jak uwarzasz zycze poodzenia trzymaj sie
Gość Załamka26
Witam wszystkich gorąco w ten zimny dzień!!! Natasza pytałaś czy w mojej rodzinie stało się coś co mogło mieć wpływ na moje poczucie własnej wartości...nie było nic takiego nigdy, mam wspaniałych rodziców, rodzeństwo, nie wiem czy to jest ok ale ja jestem z nimi związana tak bardzo że nie marzę aby zakładać własną rodzinę. Cały czas próbuję dotrzeć do źródła, ale niestety nie mam pojęcia kiedy i jak to się zaczęło. Wczoraj miałam ciężki dzień, źle się czułam, trzęsłam się, ból w tylnej części pleców na wysokości serca nie dawał mi oddychać. Dzisiaj już jest lepiej, ale głowa drętwieje. Mimo to muszę iść do sklepu bo trzeba obiad ugotować. A Wy jak się dzisiaj macie? Cieszę się że znalazłam to forum przynajmniej nie czuje się tak samotna i wyobcowana.