Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Ja byłam już kilka kroków do przodu, ale życie nie oszczędza - dostałam niezłego kopa w tyłek i mam nadzieję, że nie zrobię zbyt dużo kroków w tył :( Musiałam wziąć lek, ale teraz tylko ziołowe.. Wizyta psychologa to taka bardzo spokojna rozmowa, ogólnie trzeba sie mocno skupić u psychologa bo ta psychoanaliza wymaga jak sama nazwa mówi głębokiej analizy...

Moje dziecko wyszlo ze szpitala i mi tak dziwnie ciesze sie ze jest w domu ale jak lezala to nie mialam czasu na nic bylam zabuegana i wiedzialam ze nawet jak mi zle to musze tam jechac i to mi troche pomoglo slabosc idpuscila troche no i tam suedzac czulam sie pewnie i bezpiecznie bo lekarze jak cos nawet jak mnie lapalo to olewalam a teraz w domu znow swiruje znow sue boje najlepiej bym usiadla i plakala

Witam Was. Ja jestem po wizycie u endo i czekam na wyniki i jadę znowu 20 kwietnia, na razie podejrzewa hashimoto ale po badaniach bedziemy wiedziec juz wiecej. Przepisała mi propanolol na serce bo przed wizyta miałam tętno 116 i aspraginian czyli magnez z potsem.Niestety *przy okazji* w morfologii wyszło mi hematokryt 36,9% a norma to od 37-47 %. Niby to tylko jedna dziesiąta procenta mniej ale jednak i hemoglobina 12 norma od 11-15,jesli te rzeczy mleją wskazuje to na anemie. Byłam dziś u rodzinnego i oczywiście stwierdził że to tylko jedna dziesiąta mniej więc nie ma sie czym martwić ale dla mnie jeśli wcześnej te wyniki miałam dobre a teraz jest ponizej to spada to chyba cos jest nie tak. Przepisał mi Hemofer i tu sie zaczyna problem bo Pani w aptece powiedziała ze nie mozna tego łączyć z magnezem i z tym na serce też :/ i nie wiem teraz kompletnie co robić :/ Załamana jestem :/

Litości futerko. pomyśl kobieto, że co wieczór masz takie jazdy i nic się nie stało to i kolejnym razem też nic nie będzie. ciebie to w tym szpitalu to chyba znają na wylot i jak wchodzisz to już wiedzą co ci jest i jak ci lekarze na ciebie patrzą

Biedaczka-jesli ten lek ci pomógł to bierz systematycznie-według zaleceń w ulotce.Nie ma sensu pakować sie w chemie-zioła to zioła nie uzależnia i to jest duży plus.Nawet gdyby to działała podświadomość to trzymaj ja na wodzy i niech ona też działa razem z lekiem.śmiem twierdzić ze jesli nie zażywaszłas leków na recepte to ziołowe jak najbardziej zadziałaja.