Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś zna przypadki lęku przed przełykaniem pokarmów,płynów a nawet śliny?Dopadło mnie to kilka dni temu.Nie mogę ze strachu nic przełknąć. Od trzech dni nie jadłam stałych pokarmów, niewielkie ilości jogurtu,herbatę i to z oporami. To jest jakiś koszmar!Szukam osób, które dobie z tym problemem poradziły. Wiem,że sama z tego nie wyjdę. Myślałam,że tachykardia,skurcze dodatkowe to problem. Teraz wiem,że może być znacznie gorzej.Proszę o pomoc!

Witajcie Kochani.wczoraj bylam u psychologa tak sie zestresowalam tym spotkaniem,ze do tej pory drze jak galaretka i jest mi slabo. niby godz spotkania i ten czas zlecial bardzo szybko,ale pani psycholog mnie uspokoila i powiedziala,ze wyjde z tego tylko musze sama nad soba pracowac i wykonywac codziennie systematycznie cwiczenia a wtedy zobacze efekt. www.relaksacja.pl podala mi ta strone gdyby ktos chcial zobaczyc ,bo fajne sa tam porady. oprocz tego te nasze objawy czyli:kolatania serca,bole glowy brzucha itp to nic innego jak obajwy somatyczne ktore nie zagrazaja naszemu zyciu i zdrowiu.to po prostu organizm jest tak przeciazony ze po prostu musi gdzies to wywalić. takze Futerko Tobie na pewno nic nie jest,jestes zdrowa tylko musisz w to uwierzyc i przestac sie tak nakrecac.bo to i te leki Cie wykoncza.

Gość baskabaska1234

Witam wszystkich!!! dawno tu nie pisałam ale czytam ( bo nerwica u mnie jest tylko lekko podleczona), Długo się zastanawiałam czy tę wiadomość smutną podać tutaj ale może niektórym osobom da to coś do myślenia....otóż w ubiegły czwartek zmarła nagle Ewa (ARKEKRA), bardzo wstrząsnęła mną ta wiadomość :( :( :(

Gość baskabaska1234

Niestety to prawda i takich wiadomości niesprawdzonych bym nie pisala, miałyśmy ze sobą kontakt na nk i fb. Czuję się fatalnie i w tej chwili schodziłam z leków ale jak nie wydołam to znów wrócę. Pozdrawiam wszystkich,

Gość vvvvvvvvvvv

Futerko przestań się nakręcać. Boli cię brzuch weź nospę, masz lęk weż afobam. znowu pojedziesz i co???, uwierz że któregoś razu jak na prawdę będziesz potrzebowała pomocy, to cię zlekceważą, bo jeździsz tam na okrągło z niczym.