Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

MIGOTKA ja 17 października... Niby jeszcze tyyle czasu ale czas strasznie szybko leci :/ MELKA odkładanie ślubu to chyba nic nie da.. Czytałam na innych forach jak dziewczyny z nerwicą brały ślub i pisały że w tym dniu w kościele nic im się nie działo i mam nadzieję że w naszym przypadku też tak będzie bo inaczej sobie tego nie wyobrażam :/

Z krwi - uwaga ok 100zł badanie. Może i nic nie da ale w niedziele poszłam i w połowie mszy oblały mnie poty tak jak do wymiotów w kościele. Straszne się boję a wesele o matko... xanax nie wiem czy w ogóle na mnie podziałał ech no zobaczymy jeszcze jutro bo mam ostatni hardcorowy dzień. Chciałabym żeby w dzień ślubu zażyć coś mocniejszego żebym czuła się spoko :) Wy macie zamiar coś wziąć w ten piękny dzień?

Jak się skupiasz na oddychaniu to jest gorzej bo cała uwagę skupiasz na tym jak się czujesz. Nie uciekaj przeczekać ja wiem ze to jest masakra i najgorsze uczucie jakie może być bo też to przechodzę ale wiem ze jak zaczniesz uciekać to leki będą się pogłębiać bo nie będziesz wierzyć we własne siły. Przeczekać a później powiedz sobie z dumą ze dałaś rade i zawsze tak bedzie

A ja juz jestem w takiej czarnej dupie ze juz nic mi nie pomoze tylko leki dzis jade do psychiatry i psychologa przez ta chorobe trace zdrowie pienuadze i czas bo wszedzie jezdze taksowkami codziennie lekarz pogotowie pora to zakonczyc,najgorzej jest mi wieczorami jak za oknem jest ciemno ja juz zaczynam myslec ze oprocz nerwicy mam jakas psychoze juz niewiem zobacxymy co powie dzis lekarz

Futerko moze zamiast ciaglego jezdzenia po lekarzach postaraj sie ogarnac sama.wiem i rozumiem,ze moze byc Ci trudno ale sprobowac nie zaszkodzi.ja np wczoraj wieczorem bylam bardzo niespokojna i nawet nie wiem dlaczego to tez nie moglam zasnac i sie trzeslam,ale kilka glebszych oddechow myslenie o czyms przyjemnym i nawet nie wiem kiedy zsnelam i przespalam cala noc.

Migotka ja juz probowalam wszystkiego i nie stety ja nie jestem wstanie ogarnac ataku leku no nie potrafie i czuje ze odlatuje,zobacze co powi psychiatra oby dal jakies leki po ktorych dam rade przejsc uboczne bo juz jestem slaba zmeczona tym ciaglym stresem wiem ze to wszystko w mojej glowie ale ja sobie z tym nue radze;(((((i trace wszystko powoli a zanuedlugo strace i rodzine bo kazdy ma mnie dosyc i sue nie dziwie

U mnie problemem jest to ze jak mnie cos zaboli zapika to ja nie potrafie ogarnac tych mysli ze to tylko nerwica odrazu czuje zagrozenie i mysle ze umre jsk nie dotre w pore do szpitala lekarza chociaz nigdy nic mi sue nue stalo ale jsk mam lek to mam mysli ze z kad mam pewnisc ze tym razem to tylko nerwica,i tu juz chyba praca z psychologiem jest potrzebna bo ja sama tego nie ogarne:(((

U mnie dziś spokój był ale nastrój mam depresyjny.. Dziś bralam pół xanaxu 0,25 i co smieszne czulam się lepiej niż po calej wczorajszej :-) Cały czas mam ten tik zwiazany z buzia cholera! Niepokoj też mam ale dawno nie czulam się tak ok. Myślicie ze ta polowka tabletki tak podziałala? Ale wstalam z potwornym bólem glowy po wczorajszych zawrotach? Może po leku...