Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Tezyczka często jest od stresu. W moim przypadku może być po operacji brzusznej bo miałam laparoskopie parę lat temu a z tego co neurolog mówi to uaktywnia się często po operacjach brzusznych. No ale w czasie stresu którego też mam od groma magnez się wypukuje. Elektrolity tez a jak Elektrolity są rozległe wtedy masz palputacje serca ataki paniki nerwica która jest właśnie skutkiem tezyczki zmęczenie ciągle. Czytała ze większość nerwicowcow ma właśnie tezyczke a nerwica to jest jej objaw. Zrób ta próbę jak najszybciej

Miało być jak Elektrolity so rozregulowane a nie rozległe. Telefon mi zmienia wyrazy. Jakbym była w polsce to już bym miała to zrobione. W Anglii będzie problem a prywatnie koszty są śmiesznie wysokie a w Polsce tanio koleżanka robiła i wyszła jej tezyczka i stad o niej wiem bo objawy są te same tylko u mnie bardziej nasilone szczególnie zawroty głowy i lęki ale to już jest kwestia jakie braki witamin i minerałów mam w organizmie

Nie byłem w Polsce około 6 lat , i nie wiem kiedy polece . ponieważ na razie nie wyraża zgody lekarz , samolotem zbyt dużą różnica ciśnień , samochodem lub atokarem zbyt męczące i długie . no widzisz sama nie jest zbyt przyjemnie .

Gość ooooooooooo

Jacko i tu jest cała prawda o Twojej nerwicy, zapierdalasz u Angoli z takimi chorobami , pewnie nawet pracodawca nie wie żeś taki chory. Ty powinieneś być na rencie tu w Polsce. Chłopie w tej Anglii to się wykończysz bo tam masz stres a stres zawsze szkodzi ludziom chorym tak jak Ty . Zdrowy wytrzyma.

Poczytalem trochę o tej tezyczce czyli to nie jest choroba tylko zbiór różnych obiawow chorobowych , również przeczytałem , ze w nagłych przypadkach podajesz diazepam , ja właśnie go mam , tylko tyle , ze wczesniej miałem citalopram 20 mg. I dwa razy dziennie diazepam i było lepiej , ale trafilem do innego lekarza i zmienił na citalopram 40 mg. a diazepam tylko raz wieczorem . i jest gorzej

Do ooooooooo i tu się mylisz . po głównym zawale również mogę być na rencie , ale mój poprzedni pracodawca załatwił mi odpowiednią prace . oni również maja zrzeszenie pracodawców i kilku chciało mnie zatrudnić i sam wybralem odpowiednia prace , teraz jest sto razy lepiej kiedy chce to mogę wyjść , do domu . jesli nie chce mi się pracować to np. pisze z ludźmi oglądał filmy na YouTube . i jeszcze w tym zakładzie jestem jedynym obcokrajowcem nie ma żadnych obcokrajowców tylko angole

Gość oooooooooooo

A sprawdzałeś w Polsce , ja nie bo nie było takiej potrzeby u mnie a tak jak Ty też nie sprawdzałeś i masz taka samą wiedzę w tym temacie jak ja Wiem od najbliższej rodziny ,że Angole maja bardzo słabą służbę zdrowia i przyjeżdzają do Polski sie leczyć a i tu na forum wielu ludzi tu pisze i narzeka i czekaja tylko na przyjazd do Polski aby się badac i leczyc.