Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

FUTERKO, jesteś teraz z siebie zadowolona? Lepiej się czujesz jak jesteś taka wulgarna i niesprawiedliwa? Ja napisałam, że zachowujecie się jak idiotki, a nie że jesteście idiotki, a to chyba różnica i to duża. Ale to Twoja sprawa i tylko Twoja. Było miło na tym forum i dużo mi pomogło, ale jak to mówią wszystko rozpoczyna się i kończy we właściwym czasie i miejscu i widocznie, to jest mój czas na pożegnanie z Wami. POZDRAWIAM.

Ja napisalam prawde bo nie sztuka jest nazrec sie psychotropow nie zebym ubluzala komus kto je bierze bo jak mu ponagaja to niech bierze,mnie poprostu one robily gorzej chyba ze jeszcze nue trafilam na odpowiedni lek a ja niestety musze byc ciagle na chodzie bo mam male dzieci i ja nie posprzatam nie ugotuje to nikt tego nie zrobi bo nue ma mi kto pomoc a po lekach nie bylam wstanue robic nic wtedy to dopiero bylam warzywem a moje dzueci bez obiadu w syfie siedzialy!

ARKEKRA Niepotrzebnie aż tak pojechalas.. Myślisz ze nam tym pomoglas? Ja mam niska witamine i ja biorę ale sorry zanim ona się uzupełni to ja musialabym zamknac się w domu, a niestety muszę chodzic do pracy! Dlatego pytam o coś co mnie ratuje na szybko. Sama bierzesz antydepresant a wit d masz naladowana. Zastanów się kto jest smieszny? Nieważne forum jest po to żeby się wspierać - tak mi sie wydaje!

Oj dziewczyny to jest jakaś masakra nie rozumiem po co te nerwy jedna na drugą. Ja muszę jutro dzwonić do neurologa bo mi list przyszedł ze mi spotkanie odwołali debile. Ja zadzwoniłam potwierdzić a oni je odwołali i weź tu się nie denerwuj. A tak poza tym to byłam u znajomych wczoraj mimo że ta myśl mnie przerazala ale było ok trochę mi się w głowie kręciło jak z nimi przy stole siedziałam ale przeszło i zaczęłam z nimi rozmawiać i dobrze się poczułam jak kiedyś. Jednak wyjścia dobrze czasem robią

Gość Agusiab1

No i u mnie znowu to samo :( czy to sie kiedyś skończy, co prawda zastanawiam sie czy to przypadkiem nie choroby bo... Znowu pierwszy dzien okresu a mi nie dobrze guła w gardle trzęsą mi sie ręce, bol w klatce piersiowej, pieczenie ciała i znowu jestem nie spokojna :/

Agusiab1 rozumie cie , nasz ciężki poranek u mnie to samo właśnie dotarlem do pracy , ale zawsze jak wysiadam z samochodu to mam potezne ciśnienie i takie dudnienie i tak co dziennie od kilku lat i od rana zaczyna się jazda . miłego dnia !