Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

małgos no przestan, jak to niewidzialna? catullus, u mnie zaczyna sie bólem brzucha, wiesz, tak jak przed egzaminem, to jest okropne, bo wtedy nie moge robic nic, skupiam sie tylko na tym dzis rano tak było, godzina piata(minut trzydzieści tak?), chce pospac i nie mogę, w brzuchu rewolucja i trzęsie
Gość catullus
No wiem, czarna, to jest straszne po prostu. Próbowałem się uspokoić, ale nie mogę tego przezwyciężyć. Staram się robić coś totalnie prostego żeby tylko się na tym skupić, na razie mi nie idzie. W brzuchu też mnie coś czasem wierci.
Gość matiiaga
Czarna wiem że urzędnicy nie są wszyscy źli, ale jak przedstawiasz przepisy prawne gdzie jest napisane że Polska po wstapieniu do UE musi dostosować swoje prawo do unijnego i mówisz że Polska jest krajem UE, a on twierdzi z uporem że Polska to Polska, a UE to UE i polska z przepisami jej nie podlega to szlag człowieka trafia. Ale oczywiście to przetrwam tylko troche mnie wkurzyli. Aga łeb szósty dzień boli. Chyba go wymienię. Dziewczyny dzisiaj juz nie popiszę bo muszę się położyć. Jak jutro tak się będę czuła to masakra. Dobranoc wszystkim razem i każdemu z osobna:) Do jutra.
catullus przetajemy marudzic ok? aga ty to nam prostujesz kregosłupy matiiaga, jestem urzedasem i wiem, ze ludzie nas nienawidza, wiem tez, ze nasze prawo jest paranoidalne, a my nie wymyslamy sobie przepisów tylko sie ich trzymamy, na tym polega nasza praca dasz radę napewno
matko,nie wiem czy ja sie tak uzalam nad soba,ale ciagle tylko rycze i dookola slysze *wez sie w garsc*,*przestan o tym myslec*,*jakbym ja tak o wszystkim rozmyslala to tez bym plakala*,*zajmij sie czyms*,*do tej pory jakos normalnie funkcjonowalas*:(
No ciesze sie ze tak na Was dzialam:) Zuziu znamy to bardzo dobrze wszyscy i dzialaja takie chasla jak plachta na byka,i nie placz juz kochanie,prossze. Catullus,Czarna widze poprawe hihhihihihi;) No nie gdzie Dorota? I gdzie Krysia? No i cala reszta?
Gość Dorota W
Kochani już jestem . Troszkę mi zeszło ,ponieważ mąż dzwonił a jak on się rozgada to nawet Czarna przy nim to pikuś (hihihihi) Lekarz powiedział mi ,że teściu dzisiejszej nocy poleży pod tlenem ,dostaje kroplówki na rozszerzenie oskszeli a jutro rano będzie miał rtg oraz tk.To wszystko czego się dowiedziałam . Jutro pojadę do szpitala to sobie porozmawiam z lekarzem prowadzącym.Najważniejsze ,że teściu jest pod dobrą opieką i już tak się nie męczy