Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Czarna spoko bedziemy pic wczesniej!a co juz wybierasz sie na tamten swiat,no cot ty,tak dobrze to nie ma! Catullu tez lubie snookera. Dorotko bedziemy czekac na wyniki razem! Krysiu3 napiszesz wkoncu,zrob to dla mnie! Iwonka-jak zab,teraz ja sie martwie.Kurcze my to tak na zmiene,ja ide w piatek do dentysty,bo mnie jednak pobolewa.
Gość matiiaga
Witajcie Ja tez juz jestem. Od rana nerwy, jakieś głupie kontrole urzędowe w firmie, oni chcą mnie wykończyć, ale jest nieciekawie. Kurcze jeszcze po sądach bdą mnie ciągać. Ja chyba naprawdę wczesniej urodze. Do tego od samego rana wszystkie kości mnie bolą. Nawet siedzieć nie moge. Jak wracałam z małym z przedszkola to w pewnej chwili myslałam że nie dojdę do domu i trzeba będzie karetkę wzywac. A co z synkiem? Wzięłam się w garść i doczłapałam. Kręgosłup i reszta kości mi chyba pękną dzisiaj. I ten dzieciak tak się pcha do wyjścia. I klatka rozbolała. A miało być tak przyjemnie:) Chyba na poważnie jutro te torby do szpitala spakuję.
Gość Dorota W
Aga dzięki Ci skrbie Catullus ja też lubię snookera --tylko i wyłącznie glądać oczywiście KRYSTYNO3-no co Ty aż tyle napisaliśmy,ze tak długo czytasz? OLU-a ty co kolacyjkę wcinasz? IWONKA- mam nadzieję ,że ból ustąpił
Gość Dorota W
MATIIAGO-witaj słoneczko .Jeszcze troszkę kochanie pochodzisz z brzuszkiem a póżniej już tylko z górki o ile dzidziuś będzie grzeczny . Torbę lepiej spakuj bo to nigdy nic nie wiadomo a sądami się nie martw jakoś Ci pomogę (hihihi)
Czarna ani tak nie gadaj,bo znajde Cie gdzies tam na koncu polski.predzej to ja zjade niz Ty. Krysiu3 nie rob glupot wiesz ze nie wolno,nie nam,ale kiedys zrobimy sobie balange wszyscy razem,co? Snooker jest fajjny ale bardziej wole ogladac,choc bym sie z checia pobawila bo lubie bilard i lotki. Iwona gdzie jestes??????? Dorotko-spoko!
Gość krystyna 3
NO nie to nie wchodzi w rachube oczywiście żartowałam ale czasami tak sobie myśle może łatwiej byłoby się na coś zdecydować jak tak zasranie żyć bo co to za życie wegetacja jak cholera idziesz w toważystwo i patrzysz na te radosne buśki cieszące się życiem i patrzą na ciebie jak na warjatke nie napijesz się krysiu ? pytają i co bez przerwy to samo nie mogę bo leki biorę dokąd można czasami się brzydnie a mnie coraz bardziej Pozdrawiam was dziewczynki
Gość catullus
Nie znam ich jakoś wybitnie dużo. Angielski, rzecz jasna, interesuję się i studiuję łacinę, niedługo zaczynam uczyć się greki, kiedyś się znało francuski, ale nie używałem go od trzech lat z hakiem, także mało już z tego pamiętam.
catullus angielski, łacina, greka, francuski, to nie duzo?, to co powiesz o mnie? ja tylko rosyjski i polski, no ale ja tępawa jestem jeśli chodzi o jezyki mattiaga ja cała ciązę miałam spakowana torbę, wiecznie byłam w szpitalu, dlatego zazdroszcze kobietom normalnie znoszacym błogosławiony stan krysia no kaman kobieto, przeciez jak sie razem spotkamy , to i bez alkoholu bedziemy miały rozesmiane buźki aga-nie wątpie, że znajdziesz mnie na końcu swiata, z twoim charakterkiem....
Gość catullus
Czarna, greki jeszcze nie znam, a łaciny się w naszych czasach raczej nie używa ;). Chociaż wiem, że jedna z polskich drużyn siatkarskich miała jakiś czas temu całą stronę po łacinie (mks muszynianka chiba). Ponoć łacina robi się trendy ;).
Krysiu sama kochanie nie jestes.Ja slysze to co chwile Aga nie napijesz sie,nawet troszke,a ja nie moge biore leki,normalnie krew mnie wtedy zalewa,bo dobrze o tym wiedza. Czarna ppewnie ze Cie znajde,wiec sie pilnuj! Catullus no ladnie tyle jezykow i jeszcze mowi ze to malo.A co znaczy catullus bo to pewnie z greki albo laciny? Dorotka i Iwona a Wy gdzie? Klaudia raz napisala i ja wcielo!
dziewczyny moja mama dzis była u psychiatry przepisał jej mianserin na sen i seroxat, wiem , że na temat seroxatu wiecie dużo(20mg dziennie ma brać), a ten mianserin? mama poprosiła, zebym was zapytała, jak to jest z tymi lekami