Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

a czarna moze pisała do ciebie ty dorotko jedna:)obija sie cholera, pracowałam dzis jak parowóz krysiu jak tam przywiązałas sie do krzesła łancuchem? olu jestem ,jestem dopiero wróciłam z pracy iwonka witaj w klubie tych co im łeb napierdziela mattiaga gdzie ty? aga pies cię pociągnął?
rece bola od stukania na kompie:))), ale dzis ostatki forumowe, więc nie ma co narzekać iwonka a co ty bierzesz do bani, że ktos tu atakuje, jak się zdzwonimy , to ci powiem jaką ja mam teorię na temat niektórych osób pojawiających sie na tym forum, dzis rozmawialam o tym z krysia musimy wyluzować i jeśli ktos stara się obrażac- olac
Jestem dziewczyny.Widze ze sie martwicie o mnie,dzieki.Spalam,ale nadal jest kiepsko,nieszkodzi kiedys przejdzie.Nie martwcie sie. Doroto-serduszko moje,ciesze sie ze z tesciem tak to wszystko sie skonczylo.Cale szczescie ze zapalenie pluc bedzie leczyl w szpitalu wyleczy je lepiej.A Ty jak sie czujesz? Andzrzej-nareszcie sie pojawiles,ale wiesz co tyle bez internetu co my bez Ciebie zrobimy:) Iwonko-co z tym zebem?Ola ma racje ibuprom jest lepszy.Wzielas juz go do tego apapu? A o ktorej bralas ten apap?Mozesz poczekac i wziasc dwa ibupromy.Szkoda ze mnie tam nie ma mam silne leki napewno by Ci przeszlo po jednaj dawce,ale tak tez sobie poradzimy,juz teraz bede caly czas. Catullus- no to zaszalales na miescie no no. :)-jakbys dobrze poczytal to bys sie dowiedzial co naprawde piszemy,nikt nie pisze ze sie z tego nie wyjdzie tylko ze trzeba ja zaakceptowac do tego czasu,a to roznica. Krysiu waw-czekam na Ciiebie? Olu- nie martw sie o mnie bedzie dobrze. Czarna-gdzie sie podziewasz? Krysiu3-dzieki za smsa,teraz juz bede na forum,chyba,nie marte sie kocik jakos sobie poradze. A Malgosia to gdzie,co?
E nie...jeśli chodzi o ta pisanine,to bardziej mnie to juz nudzi niż denerwuje..w końcu ile można się przejmować...Czarna,a mnie nie boli głowa tylko ząb,dziąsło czy cokolwiek to jest...z tego wszystkiego mam ochotę na pusty,ciepły drożdżowy placek...skoro cierpię to coś mi się należy....
iwonko, przepraszam, nie doczytałam, ale jak tylko weszłam do domu , to od razu rzuciłam sie do kompa, stąd roztargnienie, wybacz andrzej odszedł ode mnie, myśle, że jednak wróci:( agus ty nigdy nie narzekasz, az mi czasem wstyd, ze gadam cos tam o jakims kołataniu, czy bolacej głowie...
Gość catullus
Aga, te dwa ostatnie napady lęków w nocy były właśnie po tym jak napiłem się piwa (było to już po tym, kiedy zacząłem brać bioxetin). Może to zbieg okoliczności (ale trudno w to uwierzyć) - poastanowiłem nie wypić nawet łyka piwa przez dość długi okres czasu.
Gość Dorota W
Czarna a kto tu mówi ,że do śmierci. Wystrczy jak zachowasz abstynencję do czau zakończenia leczenia . Ja robię tak samoa jak przestane brać prochy to się urżnę jak meserschmit i trzy dni będę leczyła kaca( hihihihihi)