Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość matiiaga
Zjadłam obiadek sama sobie zrobiłam:) i teraz chyba drzemka będzie. Ale głowa nie przestała boleć. Może nie powinnam smażonego jeść przy tych bólach? Kurcze trudno, ale tak mi się chciało. Wieczorem przychodzi facet do komputera więc nie będę mogła pisać ale nie wiem jak długo. Taka pogoda naprawdę rozleniwia. Miałam poprasować i spakować sobie torby do szpitala, ale nie chce mi się. Może jutro. A gdzie reszta? Ola znowu zniknęła, Ewa, Sis27, chłopaki, krysia waw, krystyna 3, Klaudia, Małgosia, Czarna też jeszcze do domku nie dotarła? kurcze nikogo nie ma. Doroto W interesujący dialog:)
Dorotko no tak,nie chce mi sie pisac,sama sie dziwie.Jestem jakby walec po mnie przejechal.Glowa boli od rana po mimo lekow,ale na noc sie nafaszeruje nie ma bata. Iwono no tak to jest,raz na wozie raz pod wozem,a do tego odstawianie afobamu. Catullus fajnie spedzasz dzien w lozeczku,tez bym tak chciala.
witam, witam moje kochane dziewczynki i chłopczyka rózniez serdecznie trochę mi lepiej, chwile poleżałam i poczytałam, odrobiłam lekcje z dzieckiem, wyszłam z psem juz mnie tak mozno nie dusi, ale teraz głowa zaczęła boleć, no ale , żeby nie dawac satysfakcji naszemu nowemu koledze z forum r....czy cos tam takiego, to może o czyms wesołym porozmawiamy? a gdzie mój andrzej*? nie pamięta, że czarną trzeba często tulić?
Gość krystyna 3
Ja też jestem moje dziewczynki prasowałam DOROTKO ty to jak pracowita mróweczka jesteś IWONKE dopad dzisiaj jakiś leniuszek ale co tam Iwonko ty jak dostaniesz werwy to zrobisz wszystko raz dwa AGUNIU a tobie co słoneczko? CZARNA pewnie śpi nie za bardzo się dzisiaj czuła nich odpoczywa CATULLUS śpij pewnie że snu nigdy nie za wiele mnie troche przeszło dopiero teraz zjadłam odiadek jakoś wcześniej nie miałam ochoty ale za to kolacji nie będę jadła. Postaram się jeszcze napisać muszę ustąpić mjejsca ewci bo właśnie wróciła to naraska dziewczynki.
Chej kobietki i panowie jestem tylko mam kupe roboty . Powinnam to zrobić na koniec m-ca ale mi sie nie chciało wiec teraz nadrabiam ale czuwam i jestem z wami Aga choć to ci skronie wymasuje to pomoże hihihi a tak na serio to wspólczuje z tym bólem to najgorsze jak coś boli Domi co jest grane nie odzywasz sie jak sie czujesz? Dla wszystkich 1000000 buziaków
Ja zaczynam wątpić czy moja senność i lenistwo przejdzie :)Najchętniej to bym spędziła czas konstruktywnie jak..Catullus:)) Przynajmniej Matiiaga też ma leniuszka więc nie jestem sama:) Czarna!!!! wreszcie Cię poznaję :) Co do Twojego tulącego to jest w pracy na popołudniu:) Aga z tym walcem to też pasuje do mnie...dalej nie zrobiłam tej jajecznicy,ale już pędzę... Krysiu! prasowałaś dzielna kobietko! ja też miałam i na zamiarach się skończyło:) Lepiej się zaraz umyję bo jak zasnę w trakcie pisania to przynajmniej czysta...
krysiu jestem, jestem, juz mi lepiej kochana moja aga boli głowka? sama nie jesteś mattiaga jestem, myślałam, ze dziś juz spokój z głowa a tu? surprise, malusia niepodzianeczka, boli jak zwykle iwonko dzieki za smsa kurczaki jak wy sie troszczycie o mnie catullus bardzo, bardzo konstruktywnie dorotka kurde pracuś z ciebie, a ja dzis zrobiłam niewiele, prawie nic, jeden odbiór, jakies tam smieszne pismo i liczenie wartości zamówienia, po prostu nie mogłam, myślałam, że umrę andrzeju czy mam usychac jeszcze długo z tęsknoty?
Gość Dorota W
No zaczynają nasze zguby powolutku wracać!! Krytynko3- ja tak tera z pracuje bo mąż ma przyjechać .W przeciwnym razie napewno bym się obijała. Czarna oj chyba Ciebie Andzejek nie będzie tulił bo jest przecież w pracy Olu -Ty podobnie jak ja pracę na ostatnią chwilę odwalasz!!. Czasem przydaje się trochę lenistwa.Nam przecież od życia też coś się należy
olu witaj, a kto nie ma , ja tez mam kupe roboty, a dziś nie zrobiłam prawie nic iwonko czarna to czarna nie poddaje się jasne? dzis mam do obejrzenia 2 odcinki prison break, muszę, bo wciągnął mnie niesamowicie krysiu jesteś? aga, moze jakies okłady na bolaca główkę?
No widze ze obudzily sie spiochy i zajrzaly na forum. Czarna owszem boli mnie glowa caly dzien po mimo lekow ale na noc sobie poradze zebym spala bo tak to klapa.Niestety to nie jedyny moj problem,ale nie bede marudzic kiedys przejdzie i tyle,chyba. Krysiu3 no jak widzisz roznie bywa,czuje sie zle i tyle,glowa,kregoslup,odstawiam afobam wszystko sie skumulowalo. Ola bardzo prosze masaz skroni!Przy okazji kregoskupa bo mi daje w kosc. Klaudiu ciesze sie ze zajzalas do nas. Dorotka to gdzie?