Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Co to się dzieje dziś ! Krysiu3 niekiedy taki przychodzi dzień,że jest jakoś tak smutno,tęskni się za dobrym samopoczuciem,ma się dość problemów...ale to potem mija...Ty nic nie pisz o psuciu nam humoru tylko bądz na forum! Czarna! co się dzieje?jeśli sie aż tak zle czujesz moze zażyj cos na uspokojenie,nie wiem czy masz... Domi jeśli ból jest bardzo silny to wez 2 tabletki no-spy. Matiiaga! u Ciebie chyba niezle bo pomimo wszystko nastrój jest wojowniczy:)
Gość Dorota W
kRYSIU3 - już się nie smuć.Spójż jaka pękna pogoda za oknami .Wybierz się na kruciótki spacerek dla poprawienia nastroju a potem wesolutka wracaj do nas. Bywają takie dni gdy dopada nas melancholia ale przecież to tylko chwilowe .Zły nastrój minie i już będzie ok
Gość krystyna 3
DOROTKO tak zrobiłam ubrałam się i wyszłam na chwilę poszłam do naszej cukierenki kupiłam sobie bobre ciacho choć bałam się iść ale poszłam teraz siedze i zajadam może mi się poprawi DOMI a może to jakaś niestrawność żebyś miała w domu SILIMALOR to dobry lek na drogi żółciowe IWONKO ja wiem to przejdzie ale ja jestem taka jakaś dziwna mi się wydaje CZARNA jak troszke lepiej to fajnie ale napisz jeszcze czy szczęśliwie dotarłaśdo domu AGUNIU a ty jak tam ? kurcze wczoraj takie byłyście wesołe no ale to jest właśnie ta ta niedobra pani nerwica któranie ma nic litości nad nami tylko się znęca
Gość krystyna 3
WIECIE CO ciekawe czemu nie poczyta dzisiejszych postów ten popapraniec riki czy roki jak mu tam to by się przekonał jak jest z nami to pewno przez nigo takie dzisiaj jesteśmy bo się wszyscy zdenerwowali że tesz taka wsza jedna narobi tyle zamętu jak to czytasz ty riki to nie pokazuj się tu więcej deb...............lu
No kochani, ja z pewnością nie dam satysfakcji bo humorek to mam super:)) Widzę,że u Was gorzej,ale my to tak juz mamy falami , cóż poradzić.A Ty kochana Krysiu nie przejmuj się byle kim! Ja byłam na rowerze,trochę ćwiczyłam ,a teraz....zjadłam całą tabliczkę czekolady...a co mi tam ..ochotę miałam wielką , a jakims cudem i tak jestem szczupła.Słuchajcie! 15 dzień nie palę! Czarna odezwij się jak będziesz w domu,Domi jak to takie silne to może wyrostek? nie masz gorączki?
Wiecie co umylam dwa okna,choc mi sie niechcialo to zmusilam sie zeby nie myslec o bolu,zostalo mi jeszcze jedno ale juz nie dalam rady,jutro umyje. Mattiaga-oczywiscie skozystam dziekuje.Na glowe spacer mi troche pomogl ale nie do konca jakby tegoo bylo malo nastepne dziadostwo sie dolaczylo. Czarna-a jak teraz,lepiej troszke? Domi-stawiam na nerwobol,sama mam dosc czesto.Odezwij sie jak wrocisz. Iwona-gratulacje!!! Krysiu3-szamaj ciacho,a zeby bylo Ci na zdrowie:) Dorotko-i jak tam u Ciebie? Ola-znow zniknela,niedobrze! Andrzej w pracy,a Catullus co porabia? Malgosia-tez gdzies zginela?
Gość Dorota W
Odwaliłam dziś kawał dobrej roboty . Wystarczy troszkę chęci, motywacji a praca w rękach aż się pali.Zostały mi tylko kolory do naniesienia i zakończę kolejny projekt. Jeszcze tylko wysłać zamówienia po wyposażenie i kolejne mieszkanko z głowy. Teraz zrobiłam sobie przerwę przy kawałeczku sernika z bitą śmietaną z zamiarem przeczytania wszystkich postów ale nie za bardzo jest co czytać. Chyba wszyscy śpią więc Dorotko popisz sobie sama ze sobą. --Cześć Dorotko!-Jak się masz? --Mam cudowny humor i czekam na moje skarby z forum!!!
Jeden skarb się zgłasza! :)) w przeciwieństwie do Ciebie bardzo rozleniwiony...to znaczy nie powiem, ćwiczyłam,ale robic to mi się nic nie chce....czy u mnie już następuje przesilenie wiosenne? jestem wciąż śpiąca,ale humorek ,owszem,owszem utrzymuje się dobry:)