Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Mama nie ma czasu bo pracuję a jak wraca to jest zmęczona i nie chcę jej przysparzać dodatkowych problemów i tak ma ich na głowie dużo.A przyjaciółka nie ma zbyt dużo czasu bo ma masę obowiązków i wiadomo .....
Gość catullus
Małgosia, pogadaj z mamą. Rozumiem, że nie chcesz jej przysparzać problemów, mialem podobny problem ostatnio, ale w końcu powiedziałem rodzicom i bratu, co się dzieje. Myślę, że to naprawdę może pomóc - nie jakoś radykalnie, ale kiedy będzie wiedziała, że masz taki problem będziesz zawsze się mogła do niej zgłosić.
Wiesz Dorotko...czasem mam wrażenie ,że ja w końcu znikne ,a problemy zostaną... Na kurnik jeszcze dziś nie miałam czasu,póki co to pójdę chyba do banku...pasowałoby wreszcie zapłacić czynsz...te pieniadze mnie wykończą..ale na razie czuję się dobrze i to juz powód dla którego warto się cieszyć:) Catullus! no widzisz! to dzięki temu,że życzyłam Ci spokojnej nocki :)
iwonko postaram sie nie uciekać no ale nie obiecuje hihi Domi ja jade z najstraszym 22 lutego na cały dzień do zakaźnego bo wszczepili mu wirusa wątroby typu C i już od roku jest wykryty a do dnia dzisiejszego dzieciak nie dostał żadnych leków paranoja co u nas sie dzieje teraz jedziemy na jakieś badania zobaczymy co bedzie dalej Pozdrawiam wszystkich
Gość krystyna 3
WIECIE jak już pisałam jakaś nostalgia mnie dzisiaj ogarneła nie wiem dlaczego jakaś tęsknota za normalnym życiem oglądałam kasetę z ewci 1 komuni św to jest najdroższa moja pamiątka mogę popatrzeć na mamę jak się usmiecha porusza och ale mam dzisiaj dzień wspomnień i tęsknot ale takie dni czasami też są mam nadzieje że mi wybaczycie ten smutny post ale tylko do was mogę napisać o wszystkim łezka mi się w oku kręci że mam tu tyle życzliwych mi osób wspaniałych przyjaciół choć na odległosć idę bo się zaraz rozpłacze wybaczcie mi te moje pisanie nie chciałam wprowadzać na forum takiego nastroju sory
Hej jestem! Bylam na spacerku z maja suczka,tak sie wybiegala ze padla jak mucha hihihihihi;) Czarna-odezwij sie? Andrzej-no wiesz co,moje sniedanie spalo;) Dorota-serduszko moje,ciesze sie ze Ci lepiej,chorobsko mija nareszcie. Domi-po wczorajszej imprezie na forum sie trzymam:)no jak mozesz,pewnie ze Cie chcemy! Malgosiu-ja tez tak mam z przyjaciolka,ale ciesze sie ze na forum mam przyjaciol i sa zawsze kiedy tego potrzebuje. Krysiu3-wskakuj na forum moja droga! Catullus- masz racje po co zawracac sobie glowe jekims.......po co!mamy siebie i to wystarczy! Mattiago-i jak glowa bo mnie jeszcze boli,ale lekko,niestety musialam wziasc proszki.
Gość matiiaga
I dupa ze spania. Oczywiście wszyscy naraz maja jakies problemy. A to tesciowa bo coś tam, a to mąż, który tak bał się do mnie zadzwonic, że kazał naszej asystentce do mnie zadzwonić i jeszcze załatwić jakiś problem w firmie. Jak im powiedziałam że jestem na zwolnieniu i że łeb mi pęka, to wspólczuli, ale i tak swoje, bo oni nie umieja, nie dają rady i tp. No to się wkurzyłam, zadzwoniłam gdzie trzeba, powiedziałam że jak nie załatwia to jutro ich dorwę i jakoś sie uspokoiło. Ciekawe na ile. Do tego nagle mąż wpadł do domu bo daj papiery, daj to i tamto, i jeszcze zrób cos tam. I k...jak tu odpocząć i się leczyć. Łeb nadal pęka, ale musze wyjśc na dwór i zobaczyć jak słońce świeci to może mi lepiej będzie. Aga oczywiście że możesz:) Będzie mi miło.