Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
MATIIAGA wiesz co jest najgorsze w tej chorobie to to że nie wiesz kiedy zacznie cię telepać albo zaczn a si e te cholerne lęki ja czasami nie daje rady a zwłaszcza wtedy jak zostaje sama w domu i boję się wszystkiego Pozdrawiam cię IWONKO jesteś nareszcie ja wczoraj byłam mało na forum męczyły mnie te trzęsawki ale jak zwykle dodatkowy AFOBAM trzeba było wziąść ach skarbie czasami odechciewa się wszystkego
Rozumiem Czarna,nie zawsze się chce pisać... Krysiu,ale dzis juz lepiej? Ja znowu dłużej pospałam do 8,30..potem śniadanko,kawa z mężem,solarium,zakupy i tak mi zeszło:) W zasadzie to mam co robic,ale ostatnio mnie leń ogarnia :)
Kurcze widzę że tu się dzisiaj działo,ktoś chce nam krew popsuć ale Riki tak się nie robi ,czy Ty zawsze jesteś takim egoistą?coś nam sie chyba w życiu należy nie uważasz? Krysiu3 nie martw się skarbie ja Cię doskonale rozumiem też to dzisiaj przechodzę i jeszcze muszę iść odebrać synka z przedszkola Dorotko nie przejmuj się skarbie takim...... mnie tez to zabolało Olu miło Cię usłyszeć,nie zamykaj sie w sobie skarbie a z synkiem jadę 20 lutego Aga widzę że śmigasz z samego ranka ,a jak po wczorajszym jubileuszu? Matiaga napewno to synuś sie rozpycha Iwonko dalej tak trzymaj Czarna uśmiechnij się ,PROSZĘ Andrzej ty śpiochu ,ale z jednej strony to dobrze człowiek sie nie nakręca I wszystkim życzę miłego dnia
Kochane! no co Wy ! przejmujecie się kimś takim...przecież o to chodziło,żeby popsuć humor...mnie tam dalej dopisuje i nawet mi się nie chce poruszać tego tematu,olewam i już :) Małgosiu,znam to ,naprawdę ,ale to są takie chwile,a potem znowu wszystko wygląda inaczej,tak bedzie u Ciebie.Ostatnio juz przecież było duzo lepiej! Krysiu3 jak tam u Ciebie? odezwij się , lepiej? Hej Domi też coś zle z samopoczuciem? No kochane,mam nadzieję ,że to nie ten jeden głupi post tak na Was zadziałał!!! Andrzej było tyle spać?? a teraz do pracy i Cię nie będzie...straszne:)) A jak drugi z naszych panów? dzisiejsza nocka była lepsza? Dorotko ! a Ty mi się nie przejmuj!
Catullus u mnie nic ciekawego coś mnie dziś to cholerstwo dręczy najgorzej jak mam wyjść z domu i to zawsze tak sie dzieje przy poniedziałku, nie mogę z tym sobie poradzić na samą myśl mi się nogi uginają ,Jakby mój mąż byl w domu to mogłabym iść wszędzie ale nie ma,już się nakręcam że cos mi sie stanie a On jest 30 km odemnie
Gość Dorota W
Małgosiu smutno mi się zrobiło po przeczytaniu Twojego postu . Poproś mamę albo przyjaciólkę o chwilę szczerej rozmowy. Musisz się wygadać aby na serduszku lżej się zrobiło. Pamiętaj ,że masz jeszcze nas .My Ci zawsze pomożemy jeśli tylko zechcesz
Gość catullus
Domi, to średniawka. Ja dziś wyszedłem ze swojej jaskini i nie było źle, ból w boku w sumie zelżał. Ogólnie (nie chcę chwalić dnia przed zachodem) ale czuję się lepiej. Właśnie odebrałem wyniki egzaminów z irl i jestem bardzo zadowolony. ;)