Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Andrzej--akurat tak się składa ,że bardzo dobrze wiem ,ponieważ mój małżonek pracuje za granicą już kilka lat i ja również bywam tam dość często .Miałam do czynienia z angielską służbą zdrowia osobiście podczas jednego z ataków i od tamtej pory przestałam narzekać na naszą
Gość Dorota W
Witajcie kochani w pogodny dzionek!!!! Dziś od samego rana zabieram się solidnie do pracy. Muszę nadrobić obijanie się w czasie choroby. Jak mężulek przyjedzie znowu tego czasu na wykonanie zleceń będę miała za mało a klienci czekają i nie ma na to rady. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia.
Gość Dorota W
Sporo osób wczorajeszego wieczora ominęła świetna impreza. Był szampan i fajerwerki z okazji dotarcia do 500-nej strony. Myślę ,że przy 1000-cznej stronie już będziemy świętować wspólnie i przede wszystkim cieszyć się dobrym zdrówkiem,czego wszystkim życzę z całego serca
cześć wszystkim Miałam ostatnio okropnego doła czułam sie nie potrzebna i nie chciałam wam przeszkadzać bo mieliście strasznie fajne humory. Kurcze musiałam nadrobić chyba ze 30 stron ale dałam rade - kawały były super no i chyba dlatego humorek mi sie poprawił (troszeczke) Dorotko Aga dzieki że chociaż wy sie zainteresowałyście ( no i Matiaga) że mnie nie ma - zrozumcie przez 30 stron nikt nawet mnie nie pamietał wiec nie chciałam już tu wchodzić ale nie dałamrady za bardzo was lubie i musiałam tu zajrzeć Pozdrawiam was bardzo serdecznie
Gość Dorota W
Olu- kochanie bardzo się cieszę ,że jesteś z nami. Z pewnością każdy w głębi serca myślał o Tobie i czekał, aż się zjawisz na forum. Wczorajszy dzionek minął w miłej atmosferze. Ja pojawiłam się na forum dopiero wieczorkiem po powrocie z imprezy ale i tak zdążyłam załapać się na forumowe balety. Olu jeżeli dopada Cię kiepski nastrój,łapiesz doła i czujesz się samotna to tym bardziej powinnaś pojawiać się częściej. Przecież my nie zostawiamy nikogo w potrzebie a tym bardziej Ciebie skarbie. Mam nadzieję ,że dziś będziesz zaglądała na forum częściej i już nigdy nas na tak długo nie opuścisz.PA!
Gość krystyna 3
Witajcie dziewczynki::) Zaczoł się nowy tydzień oby dobry i bez tych dolegliwości wczoraj na forum oj było wesoło jak czytałam od rana posty to nadziwic się nie mogę obyście zawsze były w tak fantastycznych nastrojach AGUŚ dzięki za esemesa DOROTKO ciesze się że spędzlłaś przyjemnie niedziele widomo nie ma jak u mamy ja jej już nie mam a tak bardzo nieraz chciałabym się do niej przytulić CZRNA aty gdzie jesteś zaczynam się martwić odezwij się IWONKO kochana ciesze się że twje samopoczuie jest takie fajne oby cię nigdy nie opuszczało
Dorotko dzisiaj bede napewno bo stwierdziłam ze jesteście mi bardzo potrzebne i za bardzo was lubie żeby odchodzić Dziekuje za dobre slowa juz mi troszke lepiej Aguś przepraszam że nie odpisywałam na gg ale tak jakoś nie miałam ochoty wszystko miałam gdzieś totalny dół Krysiu 3 witaj kochana z samego rana jak dzisiaj samopoczucie? mam nadzije że ok Witam nowe osoby na forum Domi a jak u ciebie jak tam maleństwo twoje sie czuje? Matiaga a u ciebie jak brzusio już teraz to napewno każdy ruch sprawia ból jeszcze to pamiętam buziaki dla dzidzi ( podaj mi swoje gg!)
Gość Dorota W
Krystyno3--Witaj aniołku. Jak ty się czujesz kochanie? Wczorajszy dzień rzeczywiście upłynął mi w miłej atmosferze i bardzo bym chciała aby takich chwil w życiu było jak najwięcej tylko nie zawsze jest to możliwe-prawda? Krysiu znam doskonale tęsknotę za kimś bliskim i doskonale rozumiem żal jaki dotyka człowieka gdy ma ochotę przutulić się do bliskiej osoby której wśród nas nie ma i nigdy już nie będzie. No dobrze koniec ze smutkami lepiej napisz co u Ciebie słychać
Gość krystyna 3
DOROTKO taka jakaś nostalgja mnie ogarneła ja dzisiaj tak nawet niezle ale wiesz słoneczko jak to jest z tą naszą chorobą czujesz się dobrze a za chwilę zmiana o 180 stopni ewcia poszła na 8 do pracy a ja z wami posiedze wczooraj miałam te cholerne trzęsawki i mało byłam na forum nam nadzieje że mnie dzisij nie dopadną brrrr OLU witam cię czemu się nie odzywałaś? ty wiesz że masz tu zawsze wsparcie od nas wszystkich więc nie uciekaj od nas słoneczko A gdzie IWONKA ? AGUŚ na rehabilitacji napewno się odezwiw jak wróci