Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Iwono ale czyz to nie fajne,zapomniec choc na chwile,oderwac sie oz rzeczywistosci? Bel37 bedzie dobrze kochana i zagladaj do nas oczywiscie jak najczesciej. Dorotko widzisz zdazylas na 500 strone extra,no to teraz przed nami kolejne zadanie dociagnac do 1000 i dalej,prawda kochani. Andrzeju nie znam tych lekow ale moze dziewczyny znaja. Domi jak tak dalej jezdzisz:) Catullus gdzie zniknoles? Czarna kurcze gdzie Ty sie podziewasz? Krysiu3 Ty tez sloneczko wracaj na forum,gdzie jestes? I reszta dziewczyn tez?
Gość Dorota W
Sypiecie kawałami jak z rękawa więc może i ja spróbuję Przychodzi babka do fryzjera z trzema włosami na głowie i mówi: --Proszę zrobić mi warkocz --Dobrze--odpowiada fryzjer Po chwili jeden z włosów urwał się.Babka mówi: --Trudno ,proszę zrobić z dwóch. Drugi włos również się urwał. --To proszę mi zrobić koka --Spróbuję,oj...niestety,ostatni włos też wypadł --Trudno-- mówi babka--pójdę w rozpuszczonych
Mnie to smarowanie też rozbawiło i też nie wiem czemu:))Niestety tych leków nie znam...Co do innego tematu..:) hmmm nie mam czasu go teraz rozwinąć...mąż zrobił kolację ,a teraz mnie pogania że lepiej się już położyć...faceci....:)))
Gość Dorota W
Andrzeju i bardzo dobrze Ci lekarz powiedział,ponieważ ten lek jest również środkiem uspokajającym o dość długim działaniu.Nie uzależnia i nie ma skutków ubocznych jak inne leki o podobnym działaniu.Jestem tego pewna w innym razie nie podawałabym go własnemu dziecku.