Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich! Ale Wy macie tempo na tym forum :)) Nie wiem czy dam radę zawsze być na czasie. Jako *nowa* pewnie będę na początku troszkę zagubiona. Widzę, że w większości *znacie się* pewnie już długo. Jesteście niesamowici, takie towarzystwo pomimo, że tylko po sieci może wspaniale poprawić samopoczucie. Chociaż dzisiaj było ok, słoneczko świeciło, spacerek zaliczony....... Pozdrawiam!
Witaj bel37 no troche do czytania jest. Andrzej pewnie ze skozystam,dzieki;) Spotykają się dwaj kumple: - Cześć, co słychać? - A, no wiesz, różnie bywa. - Słyszałem, że się ożeniłeś? - Zgadza się... - Ładna ta twoja żona? - Wszyscy mówią, że jest podobna do Matki Boskiej. - Pokaż zdjęcie... O Matko Boska!
Tak wlasnie Iwono terapis smiechem dziala na calego.Kto sie ze mna zgadza? Mąż wrócił wcześniej z delegacji. Zobaczył, że spod kołdry ich małżeńskiego łoża wystają 4 nogi. Zdenerwował się bardzo, chwycił gruby kij i walił w leżących ile wlezie. Zmęczony poszedł do kuchni, a tam wita go..... ŻONA: - Witaj, misiu, przyjechali twoi rodzice, położyli się w naszym łóżku, już się z nimi przywitałeś?
Dorotko witaj ,brakowało nam Ciebie fajnie że będziesz miała swoich mężczyzn, i jeszcze Na ostry dyżur przywożą górala ciężko pobitego, a ten na noszach zwija się ze śmiechu. Lekarz pyta: - I z czego się pan tak śmieje? Szczęka złamana, cztery żebra też, oko wybite? Góral na to: - Ja to nic, ale Jontek ma dzisiaj noc poślubną, a ja mam jego jaja w kieszeni!
byla sobie stara babcia i poznała równie starego dziadziusia,było im razem dobrze wiec postanowili sie pobrać.nadeszła noc poślubna babcia już niestety wlosow lonowych nie miala więc pomalowala sobie czarna kredka.dziadek nie chcac isc ze swoim flakiem podparl malego dwoma ołowkami i idzie do babci, na jej widok pyta; a za kim ty masz zalobe widząc jej calą czarna a babcia patrząc na dziadka malego;a za tym hujem co go na noszach niosa.
Gość Dorota W
Dziękuję kochani za miłe słowa.Mnie także Was brakowało!! Z okazji wkroczenia na 500-ną stronę życzę wszystkim aby kolejne pół tysiąca stron były conajmniej tak radosne jak te dzisiejsze i abyśmy za ten czas w tym samym gronie radowali się z tysięcznej strony. ///// Wszystkie nowe osoby oczywiście mile widziane ///////