Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Andrzej ale dzis szalejesz no no:) Domi cieszy mnie to.Tu masz nastepny: W drodze do nieba spotykają się dusze dwoch facetów i zaczynają rozmowę: - Ja zmarłem przez zimno. No wiesz niska temperatura, organizm nie wytrzymał.. - Ja zmarłem że zdziwienia.. - Jak to że zdziwienia? - Wracam wcześniej z pracy, widzę gola żonę w łóżku, no to szukam faceta. Sprawdzam pod łóżkiem, za szafa, w szafie, na balkonie, w łazience, w kuchni, jednym słowem wszędzie i nie mogę go znaleźć. I z tego zdziwienia umarłem. - Oj, żebyś ty wtedy zajrzał do lodówki, to obaj byśmy żyli.
Domi! wiesz u mnie nie zawsze jest różowo, problemów to mam dużo i to poważnych,ale staram się korzystać z każdej chwili kiedy mi trochę lepiej tak jak dziś... Aga to my nawet z zębami mamy razem problemy,niesamowite:) Andrzej ...może nie będę wnikać co by Ci się jeszcze przydało :)
Iwona jak niesamowite przeciez to oczywiste:)jak kolacyjka? Domi gdzie sie zapodzialas? Krysiu3 wracaj na forum prosze gdzie jestes,melduj sie? Czarna to samo? A Andzejek sie bawi na calego;) Mattiaga dzis nie pisala,co jest? Klaudia tez nie? Malgos bo spi! Ola znikla juz kilka dni temu! Olke tez gdzies wcielo? Dorotka sie bawi!
No dobra Domi zobacz ten: W murzyńskiej wiosce rodzi się białe dziecko. Poruszenie, konsternacja, rodzice idą do szamana. - Szamanie, jesteśmy oboje czarni a dziecko się urodziło białe, jak tomoże być? - A robiliście to po murzyńsku? - Tak, tak, po murzyńsku! - Od tyłu po murzyńsku? - Od tyłu po murzyńsku! - A palec w dupie był? - Nie było. - No to tędy się światło dostało!
Gość catullus
A propos kawałów: Rozmawiają dwa pączki: - Wiesz co, stary, wczoraj były rozwieszane listy przyjętych na uniwerek. - No i co, przyjęli Cię? - pyta drugi - No co ty, przecież jestem pączkiem. Ostatnio to usłyszałem i mnie to rozbawiło bardzo ;].
Gość catullus
I jeszcze jeden..: Późne średniowiecze... Małe miasteczko... Rada miasta dowiaduje się, że za lada chwila na miasto napadnie smok. Postanawiają udać się do największego rycerza w mieście. - Wielki Rycerzu ratuj - na miasto napadnie smok, bedzie palił, mordował i gwałcił dziewice. Na to Wielki Rycerz - wiecie, rozumiecie tu trzeba dobrze obrone zaplanować, rozstawienie wojsk, rozmieszczenie katapult... - potrzebuje na to co najmniej miesiąc czasu. Rada tyle czasu nie miała więc postanowili udać się do Średniego Rycerza. - Średni Rycerzu ratuj - na miasto napadnie smok, bedzie palił, mordował i gwałcił dziewice. Na to Średni Rycerz - wiecie, rozumiecie tu trzeba dobrze obrone zaplanować, rozstawienie wojsk, rozmieszczenie katapult... - potrzebuje na to co najmniej dwa tygodnie czasu. Rada tyle czasu nie miała więc postanowili udać się do Małego Rycerza. - Mały Rycerzu ratuj - na miasto napadnie smok, bedzie palił, mordował i gwałcił dziewice. Na to Mały Rycerz wskakuje w zbroję, przypasuje miecz, siodła konia. Rada Miasta jest zadziwiona. - Jak to jest Mały Rycerzu? Duży i Średni potrzebowali znacznie więcej czasu do namysłu od ciebie. Na to Mały Rycerz - Tu nie ma co myśleć - jest smok, to trzeba spierdalać.
Gość AndrzejW
Stary dziadek ożenił się z młodą dziewczyną. Minęła noc poślubna, rano dziewczyna jest wniebowzięta: -Nie wiedziałam że w twoim wieku można tyle razy ! -A ile było ? -Siedem. -O rany, ja przez tę sklerozę to się kiedyś zarypię na śmierć .
Gość Dorota W
DOBRY WIECZÓR-kochani !!! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie ,ponieważ od mojego ostatniego postu minęło aż 16 stron. Tęskniłam za Wami bardzo ale musiałam odsiedzieć swoje na urodzinach u mamy.Dopiero godzinę temu wróciłam.Narazie na długi czas mam dosyć wszelkich imprez.To była pierwsza impreza po sokńczonej żałobie po naszej Jagódce a tak właściwie po dwóch żałobach,które nastąpiły kolejno po sobie. Uroczystość była wyborna jak zwykle u rodziców.Jednak radość i śmiech przeplatał się ze smutkiem i łzami.To jeszcze za wcześnie po tragedii na całkowity luz.Przepraszam ,że zaczęłam tak ponuro ale musiałam się komuś wygadać. Zmieniam temat; Komputer zrobiony - oczywiście awaria nastąpiła z mojej winy ,ponieważ zprosiłam wirusa. Mam jeszcze jedną wiadomość.Jak już napewno wiecie( chwaliłam się ) we czwartek z wakacji wracają moi synowie ale nie sami lecz z mężulkiem .Cieszę się bardzo choć będę mogła nacieszyć się nim tylko przez trzy dni.Jak to się mówi *lepszy rydz jak nic * więc nie mogę marudzić. Pozdrawiam Was bardzo ,bardzo gorąco.
Andrzej i Iwona no wiecie co tak beze mnie,nie ladnie. Dorotko pewnie ze fajnie,zastanawialam sie czy komputer juz zrobiony,cale szczescie tak.Mam nadzieje ze teraz juz bedziesz. Mąż pyta się żonie : Kochanie gdzie byłaś? Żona odpowiada: - Na cmentarzu. Mąż na to : - Na cmentarzu? Po co? Żona odpowiada: - Byłam na cmentarzu żeby mnie strach przeleciał bo w domu nie ma kto !!!