Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

No nareszcie jestescie! Iwona Ty to masz spanie kobito,ale bylo Ci to potrzebne.Hm rower extra dolaczam sie,przy takiej pogodzie chce sie wdzystko:) Czarna u mnie ma obiadek rosolek,ziemnieczki,udko pieczone i kapusta czerwona.Ale z checia sie zamienie:) Krysiu3 gdzie sie podziewasz? Catullus lepiej juz?
aga ja chce udko i kapuste, oddam makaron(dobruśki oj dobruśki) iwonka ja jeszcze nigdy na rowerze sobie nic nie złamałam, ale kiedys zahaczył o mnie tir, nieźle co?troszke tam w rowie posiedziałam(miałam swój swiat, nie powiem) i cool catullus jak zdróweczko?, bedziesz zył? a mój chłopak gdzie?zostawił mnie?
catullus, no prostuj kregosłup chłopaku,moze tez idz jak andrzej po cos słodkiego ja chyba uciekne sie zdrzemnąć, bo jakos bardzo mnie muli iwonko rowerek? aga gdzie te udko? dorotka sie bawi, tylko pozazdrościc krysia a ty co?strajk jakis? cała reszta zyje?
Gość krystyna 3
Jestem wy dzisiaj widze jak te turkaweczki no nie ale wam zazdroszcze ja dzisiaj jakoś kie...............pściutko rano nawet było ok ale bardzo sie zdenerwowałam i teraz są tego efekty jak zwykle trzęsawki ale to dziwne bo przez te trz esawki przestało mi się w głowie zawracać i teraz już nie wiem co gorsze. Zaczełam pisać może się troche uspokoje ale kto mi pomyje gary po obiedzie a niech sobie czekają pierdziele.
krysia ja wprawdzie zmyłam po obiedzie, ale uspokój sie, to nie jest najważniejsze przykro mi, ze samopoczucie u ciebie złe, ale przeciez to jeszcze nie koniec dnia catullus:nie takie kregosłupy prostowałam andrzeju jestem zazdrosna aga znowu zmykasz dorotka baluje na maksa a ja? ja znowu do wyrka, a co tam, jak niedziela to niedziela