Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Wypraszam sobie ,żadnych wąsów nie mam :))Czarna,a to pytanie o sklepy,,,,pewnie się chcesz upewnić jak do mnie przyjedziesz czy nam nie zabraknie:)) spoko ruszymy w rynek nocą :) Tabletki owszem biorę,ale nic mi się nie dzieje po alkoholu/jak powiedziała lekarka nie popadajmy z ostrożnością w przesadę jak spytałam o alkohol :)/
Gość catullus
Czarna, słuchałem - aczkolwiek nie jestem jakimś super fanem. Obecnie jestem na etapie wynajdowania dziwnej muzyki, w szcvzególności tej z Islandii - takie tam skrzywienie małe ;). Co do sigur ros - jesli chcesz, to poszukaj na youtube, utwór jest genialny :).
Ciesze sie ze za mna teskniliscie,jednak Wam na mnie zalezy;) Krysiu3 gdzie sie podziewasz???????? Andrzej ale masz ssanie,jak sie zsssiesz to juz na amen:) Czarna ciesze sie ze sie podobal kawal. Jak juz chodzi o muzyke to ja slucham wszystkiego w zaleznosci od nastroju.
Gość catullus
A słuchałem kiedyś DCD, znajomy był fanem i mnie trochę zaraził, o tym drugim żem nie słyszał. No tak, muzyka bjork jest bardzo *islandzka*, tak samo jak sigur rós - oni nawet śpiewają po Islandzku. Ogólnie, muzyka baardzo dziwna, wokalista ma bardzo wysoki głos i gra na gitarze smyczkiem ;). Ich koncert na open*er to było chyba najlepsze przezycie muzyczne w moim zyciu :).
Gość catullus
Na kopa najlepszy ac piorun dc, jak to mawia Mann ;). Hm, teraz oglądam *zapach kobiety* (wielbię ten film), ale kiedy tylko się skonczy spojrzę na youtube :). Ostatnio juz tak zapyziałem, że nawet muzyki mi się nie chciało słuchać.